Τι σημαίνει η αλλαγή στο τιμόνι της Das Hellas

7 Σεπτεμβρίου 2017

Θεόδωρος Κοκκάλας

Την αποχώρηση της Νάντια Σταυρογιάννη από το «τιμόνι» της Das Hellas ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι με δελτίο τύπου η εταιρεία.

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει πρώην (συνταξιοδοτήθηκε το 2012 από τη θέση του Διευθυντή του καταστήματος Θεσσαλονίκης) συνεργάτης της εταιρείας, ο κ. Εμμανουήλ Κάλλης, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις στο Δ.Σ. αναλαμβάνουν μέλη του Δ.Σ. της Ergo Hellas (Πρόεδρος Θεόδωρος Κοκκάλας, μέλη  οι κ.κ. Ιωάννης Λινός & Παύλος Φλώρος οι οποίοι είναι και μέλη ΔΣ της Ergo)

Οι εξελίξεις είναι σημαντικές και ενδεχομένως σηματοδοτούν αλλαγή στρατηγικής του μετόχου σε σχέση με την, αυτόνομη, τουλάχιστον, παρουσία της Das στην Ελλάδα – αυτό δείχνει εκ πρώτης, η επιλογή των προσώπων και η αντικατάσταση, στην ουσία  «συγχώνευση», των δύο Δ.Σ.

Το ερώτημα είναι τι οδήγησε τον Όμιλο της Ergo να ταράξει τα νερά σε μια εταιρεία που κατά γενική ομολογία, «πάει τρέχοντας».

Νάντια Σταυρογιάννη

Ενδεχομένως η άνω κίνηση να συνδέεται και να εξυπηρετεί την ευρύτερη στρατηγική του Ομίλου στην Ελλάδα και να αποσκοπεί στο να στηρίξει ή να υποστηρίξει άλλα εγχειρήματά του.

Με ενδιαφέρον πάντως, αναμένεται το επόμενο βήμα από την απερχόμενη Νάντια Σταυρογιάννη, μάχιμο και αναγνωρισμένο Στέλεχος της αγοράς, πρόσωπο σχεδόν ταυτισμένο με την εικόνα και πορεία της εταιρείας, που σύμφωνα με πληροφορίες κλείνει αυτόν τον κύκλο έτοιμη για μια αλλαγή μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ανώνυμης Ασφαλιστικής Εταιρίας Νομικής Προστασίας “D.A.S. Hellas”, μετά την ολοκλήρωση της θητείας των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προέβη στην εκλογή νέων Μελών τα οποία συγκροτήθηκαν σε σώμα ως ακολούθως:

 Θεόδωρος Κοκκάλας, Πρόεδρος και μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Δρ. Θωμάς Ευάγγελος Γιαννάκος, Αντιπρόεδρος και μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Εμμανουήλ Κάλλης, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Ιωάννης Λινός, ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Παύλος Φλώρος, ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Οι Μέτοχοι ευχαριστούν την απερχόμενη Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνα Σταυρογιάννη για την μακρά συνεργασία και τις προσπάθειές της και της εύχονται καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ο κ. Εμμανουήλ Κάλλης, που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρία από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO), είναι πτυχιούχος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα ασφαλίσεων Νομικής Προστασίας, αφού έχει διατελέσει Διευθυντικό στέλεχος της “D.A.S. Hellas” επί 32 έτη και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της επί 10 έτη.

Οι Μέτοχοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
"Αγροτικές Ασφαλίσεις" από το ΕΙΑΣ

Αναγκαιότητα, Τάσεις, Περιεχόμενο και Προοπτικές Τετάρτη & Πέμπτη, 27 & 28 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 19:45 Ο πρωτογενής τομέας και οι...

Close