Το Διαδίκτυο στην καριέρα του σύγχρονου Συντονιστή

19 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό είναι το θέμα της πρώτης ενότητας της εκπαιδευτικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Σ.Α.Σ.) στα πλαίσια του Money Show την Κυριακή 21/12/2014, 6:00-8:00μμ, στην αίθουσα Τερψιχόρη Β΄του ξενοδοχείου HILTON ATHENS.

Η εκδήλωση αποτελείται από 2 ενότητες. Στην Α΄ενότητα θα αναπτυχθεί το θέμα «Η καινοτομία και το διαδίκτυο στην καριέρα του σύγχρονου Συντονιστή» με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Λελεδάκη. Στην Β’ ενότητα με τίτλο «Οι νέοι ρωτούν τους παλιούς … και οι παλιοί τους νέους» θα αναπτυχθεί ζωντανός εκπαιδευτικός διάλογος ανάμεσα σε παλαιούς και νέους Συντονιστές των Εταιρειών Interamerican, MetLife, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη, για όλους τους τομείς της λειτουργίας του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στην στρατηγική του Συνδέσμου  για ανάπτυξη δράσεων που αποσκοπούν τόσο στην βελτίωση του γνωστικού επιπέδου, όσο και στη δημιουργία συνθηκών ανοιχτού διαλόγου μεταξύ των Συντονιστών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να συμμετάσχουν υφιστάμενοι Συντονιστές είτε είναι μέλη του Συνδέσμου είτε όχι αλλά και υποψήφιοι Συντονιστές που σχεδιάζουν να εισέλθουν στον προκλητικό στίβο του management ασφαλιστικών συμβούλων.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Το Διαδίκτυο στην καριέρα του σύγχρονου Συντονιστή

  1. Ο/Η Φώτης λέει:

    Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου οφείλουν να λάβουν σοβαρά το διαδίκτυο και να το χρησιμοποιήσουν προς όφελος δικό τους και της ασφάλισης γενικότερα. Δεν αποτελεί το μέλλον αλλά το παρόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ποιο μεγαθήριο απειλεί την ιδιωτική ασφάλιση;

Στο απώγειο της ψηφιακής εποχής, οι ασφαλιστές πρέπει να έχουν υπόψη τους την πιθανότητα, να εισέλθουν στο χώρο ανταγωνιστές  εκτός...

Close