Το Διοικητικό Συμβούλιο της GE εγκρίνει την απόσχιση της GE HealthCare

7 Δεκεμβρίου 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της GE ενέκρινε τον διαχωρισμό της GE HealthCare και ανακοίνωσε ότι αυτό θα τεθεί και επίσημα σε ισχύ στις 3 Ιανουαρίου 2023. Ανακοινώθηκε, επίσης, η αντιστοιχία διανομής της GE HealthCare, με τους κατόχους κοινών μετοχών της GE να λαμβάνουν 1 κοινή μετοχή της GE HealthCare για κάθε 3 κοινές μετοχές της GE που κατείχαν στις 16 Δεκεμβρίου 2022, ημερομηνία καταγραφής για τη διανομή. Η GE HealthCare αναμένεται να αρχίσει να διαπραγματεύεται στο Nasdaq στις 4 Ιανουαρίου 2023, με το διακριτικό "GEHC" και η GE θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται στο NYSE.

Δήλωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της GE Aerospace, H. Lawrence Culp, Jr:  «Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί ένα από τα τελευταία ορόσημα για τη σχεδιαζόμενη απόσχιση της GE HealthCare, καθώς προχωράμε προς τη δημιουργία τριών ανεξάρτητων, κορυφαίων στον κλάδο εταιρειών. Η GE HealthCare προωθεί τη φροντίδα ακριβείας σε παγκόσμιο επίπεδο, με μια σαφή στρατηγική για τη δημιουργία αξίας που θα ωφελήσει τους ασθενείς, τους πελάτες και τους μετόχους υπό την ηγεσία του CEO Peter Arduini και της ομάδας του.»

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ν. Βαγιακάκος για αποτελέσματα ομίλου Talanx: Μείγμα θετικών και αρνητικών παραγόντων στην αγορά αύξησε τα καθαρά κέρδη

Στους λόγους για τους οποίους τα καθαρά έσοδα του Ομίλου Τalanx, που εκπροσωπείται στη χώρα μας από το ελληνικό υποκατάστημα...

Close