Το ΕΕΑ αρωγός στις διεκδικήσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

22 Οκτωβρίου 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας στηρίζει τα μέλη του, οπότε και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που την Πέμπτη πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας  στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας ΝΝ στην Λ. Συγγρού 198.

Το ΕΕΑ έχει επανειλημμένα τονίσει και αποδείξει ότι σε κάθε περίπτωση που οι κλάδοι ή τα επαγγέλματα –μέλη- του, διεκδικούν, αιτούνται, επιζητούν ή δίνουν «μάχες» το Επιμελητήριο βρίσκεται κοντά τους.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου δηλώνει ότι «το Επιμελητήριο επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο, υποστηρίζει τα μέλη του, μεριμνά γι΄ αυτά, για την πρόοδό τους, τον εκσυγχρονισμό τους, την εξέλιξή τους στην αγορά. Η στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, όπως τώρα στην περίπτωση της ΝΝ, είναι σταθερή και διαχρονική. Επιδίωξη του Επιμελητηρίου είναι να συντελεί στην ομαλή λειτουργία της αγοράς η οποία διασφαλίζεται και με την εφαρμογή των νόμων».

Ο γενικός γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης, και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης αναφέρει ότι το Επιμελητήριο είναι κοντά στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στηρίζει την προσπάθεια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που ζητούν να αποτυπωθεί στη σύμβασή τους με την ΝΝ όλα όσα με ακρίβεια αναφέρει ο νόμος 4583/18 και να μην υπάρχουν παρεκκλίσεις.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Επιβράβευση Συνεργατών της Interamerican για πωλήσεις επενδυτικών προϊόντων

Η επιτυχία στο διαγωνισμό πωλήσεων της INTERAMERICAN που αφορούσε, αποκλειστικά, σε επενδυτικά προϊόντα του συστήματος ανοικτής αρχιτεκτονικής «Capital» και σε...

Close