Skip to content

Το ΕΕΑ αρωγός στις διεκδικήσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας στηρίζει τα μέλη του, οπότε και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που την Πέμπτη πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας  στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας ΝΝ στην Λ. Συγγρού 198.

Το ΕΕΑ έχει επανειλημμένα τονίσει και αποδείξει ότι σε κάθε περίπτωση που οι κλάδοι ή τα επαγγέλματα –μέλη- του, διεκδικούν, αιτούνται, επιζητούν ή δίνουν «μάχες» το Επιμελητήριο βρίσκεται κοντά τους.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου δηλώνει ότι «το Επιμελητήριο επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο, υποστηρίζει τα μέλη του, μεριμνά γι΄ αυτά, για την πρόοδό τους, τον εκσυγχρονισμό τους, την εξέλιξή τους στην αγορά. Η στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, όπως τώρα στην περίπτωση της ΝΝ, είναι σταθερή και διαχρονική. Επιδίωξη του Επιμελητηρίου είναι να συντελεί στην ομαλή λειτουργία της αγοράς η οποία διασφαλίζεται και με την εφαρμογή των νόμων».

Ο γενικός γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης, και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης αναφέρει ότι το Επιμελητήριο είναι κοντά στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στηρίζει την προσπάθεια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που ζητούν να αποτυπωθεί στη σύμβασή τους με την ΝΝ όλα όσα με ακρίβεια αναφέρει ο νόμος 4583/18 και να μην υπάρχουν παρεκκλίσεις.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *