Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Allianz υλοποιείται απρόσκοπτα σε ψηφιακό περιβάλλον

27 Μαρτίου 2020

Η Allianz Ελλάδος αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία ψηφιακής εκπαίδευσης που διαθέτει, στηρίζοντας έμπρακτα τους Συνεργάτες της ώστε να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της αγοράς όπως διαμορφώνονται μετά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19.

Εν μέσω των αντίξοων συνθηκών των τελευταίων τριών εβδομάδων, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Allianz διοργάνωσε για το Δυναμικό Πωλήσεών της, 8 Webinars με πολύπλευρη θεματολογία όπως Millennials & Ασφάλιση, Ανθεκτικότητα & Νέες Συνθήκες, Νοοτροπία Νικητή κ.α., καταγράφοντας 400 συμμετοχές.

Ήδη από το 2017, η εταιρεία υλοποιεί την ψηφιακή της στρατηγική στην εκπαίδευση των Συνεργατών της, προσφέροντας μία καινοτόμο εμπειρία που αποτελεί το μέλλον στην ασφαλιστική εκπαίδευση. Η επένδυση σε εξειδικευμένες ψηφιακές εφαρμογές εκπαίδευσης την καθιστά έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα στις απρόβλεπτες εξελίξεις της εποχής και να συνεχίσει απρόσκοπτα την υλοποίηση του εκπαιδευτικού της προγράμματος.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Κλάδος Αυτοκινήτου: Απρόσμενα οφέλη από τη μείωση του loss ratio το Μάρτιο

Αντιπροτάσεις για παράταση αποζημιώσεων Του Νίκου Σακελλαρίου Η πρόταση για παράταση του χρόνου είσπραξης ασφαλίστρων δεν έγινε δεκτή από την...

Close