Το εταιρικό Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής ταξιδεύει στο Παρίσι!

4 Αυγούστου 2022

Την μαγευτική πόλη του φωτός είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-24 Ιουλίου και συμμετείχαν σε αυτό περίπου 40 άτομα.

Ένας από τους διαχρονικά δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, με εντυπωσιακά αξιοθέατα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνεργάτες. Η Champs Elysees, η Αψίδα του Θριάμβου, ο Πύργος του Άιφελ, το Quartier Latin, το Πάνθεον και η Μονμάρτη ήταν στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων που κέρδισε τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων.

Στο παλάτι των Βερσαλλιών, με τους μαγευτικούς κήπους, το δίκτυο απόλαυσε το γεύμα του στο εστιατόριο Petite Venise ενώ, την επόμενη ημέρα, οι συνεργάτες της Εταιρίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό show στο πιο διάσημο cabaret του κόσμου το Moulin Rouge!

Στιγμές διασκέδασης απόλαυσαν οι συμμετέχοντες καθώς επισκέφτηκαν ένα από τα πιο φημισμένα θεματικά πάρκα, τη Disneyland, ζώντας μια φανταστική περιπέτεια στον μαγικό κόσμο των πιο λατρεμένων παιδικών ηρώων!

Τέλος, το δείπνο στο Buddha Bar, το πιο κοσμοπολίτικο μπαρ του Παρισιού, έκλεισε το ταξίδι στο Παρίσι!

Το ταξίδι, συνόδευαν οι κ.κ. Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Υποδ/ντρια Πωλήσεων Agency,
Μαρία Κόρακα, Υποδ/ντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος,
Τομέας Πωλήσεων Agency.

Με εξαιρετικές αναμνήσεις και εικόνες από το ταξίδι, ιδιαίτερα μετά από δύο χρόνια
αποχής, εξαιτίας της πανδημίας, η ξεχωριστή ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής, έβαλε
στόχο νέες υψηλότερες επιδόσεις κατακτώντας την κορυφή.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εξαιρετικά ισχυρός κεφαλαιακά ο Όμιλος Generali

H Generali ανακοινώνει συνεχιζόμενη αύξηση στα λειτουργικά έσοδα. Το καθαρό αποτέλεσμα παρέμεινε σταθερό, εξαιρουμένων των απομειώσεων που προήλθαν από τις...

Close