Το νέο στρατηγικό σχέδιο για την υγεία/ Εντοπίστηκαν 3 γονίδια που συνδέονται με την πολλαπλή σκλήρυνση/ Τι έψαξαν οι Έλληνες το 2022 στο Google

8 Δεκεμβρίου 2022

Υπ. Υγείας: Το νέο στρατηγικό σχέδιο για την υγεία – 300 εκατ. για την πρόληψη

Το νέο Στρατηγικό Σχέδιο για τη Δημόσια Υγεία που περιλαμβάνει τρεις βασικούς πυλώνες και 20 δράσεις που θα αναπτυχθούν στον πληθυσμό, παρουσιάστηκε σήμερα από το υπουργείο Υγείας κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εντοπίστηκαν 3 γονίδια που συνδέονται με την πολλαπλή σκλήρυνση

Nέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Annals of Clinical and Translational Neurology, εντόπισε 3 γονίδια και τις εκφραζόμενες πρωτεΐνες τους, που είναι πιθανόν να εμπλέκονται στην παθογένεση της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Google: Τι έψαξαν οι Έλληνες το 2022

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη φετινή χρονιά το Google δημοσιοποιεί τις ετήσιες λίστες του Year In Search 2022, τονίζοντας ότι αποτελεί μια «ψηφιακή ταυτότητα» των τελευταίων 365 ημερών της ζωής μας. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Affidea επεκτείνεται μέσω της εξαγοράς του κέντρου «Γενική Απεικονιστική»

Η Affidea Ελλάδος, μέλος του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού Ομίλου διαγνωστικών κέντρων, ανακοινώνει την εξαγορά του εγνωσμένου διαγνωστικού κέντρου με έδρα την...

Close