Skip to content

Το Eπαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών καλωσορίζει το Underwriter.gr!

Με μεγάλη χαρά διαβάσαμε την αναφορά – χαιρετισμό  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο Underwriter.gr,  στην ιστοσελίδα www.insurance-eea.gr,  την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου που είναι ειδικά αφιερωμένη στους Ασφαλιστές:

(H ανάρτηση είναι διπλά σημαντική γιατί δεν παύει να είναι και κατά ένα τρόπο «συναδελφική» ιστοσελίδα, παρότι το Επιμελητήριο είναι θεσμικό όργανο με τεράστια και πολύπλευρη ατζέντα. Ευχαριστούμε ΕΕΑ, και επαυξάνουμε!).

Ένα νέο όνομα προστέθηκε πρόσφατα στην βεντάλια του κλαδικού μας τύπου, και παρότι οι φωνές περί… υπερπληθώρας των ασφαλιστικών ΜΜΕ ακούγονται συχνά πυκνά, έχει καταφέρει να αφήσει καλές εντυπώσεις.

Πρόκειται για το underwriter.gr, επικεφαλής του οποίου είναι η κόρη ενός «βετεράνου» της ασφαλιστικής δημοσιογραφίας, του αείμνηστου Φίλιππου Μωράκη.

Φρέσκο, ανάλαφρο και εστιασμένο στην καθημερινότητα του σύγχρονου Ασφαλιστικού Συμβούλου, το underwriter.gr φιλοδοξεί να γίνει «το δεξί χέρι του Ασφαλιστή» (αυτό είναι το σλόγκαν του) με αρθρογραφία γύρω από πρακτικές πωλήσεων, ιδέες στρατολόγησης, τεχνικές ηγεσίας αλλά και με «θεσμική» ενημέρωση γύρω από διάφορα εργασιακά θέματα που αναδεικνύει η επικαιρότητα και απασχολούν τη Διαμεσολάβηση.

Το ΕΕΑ δεν μπορεί παρά να είναι αρωγός και υποστηρικτής κάθε ειλικρινούς και ουσιαστικής προσπάθειας διεύρυνσης, ανάπτυξης και πνευματικού εμπλουτισμού του χώρου της ιδιωτικής ασφάλισης.

 Ευχόμαστε καλή (και συναδελφική!) επιτυχία στο underwriter.gr!

eea

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *