Το Mινέττα Drive σε πάει drive - in cinema με ασφάλεια

1 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλος Διαγωνισμός ΜΙΝΕΤΤΑ

Η ΜΙΝΕΤΤΑ συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, γιορτάζει την εξυπηρέτηση και σε στέλνει Drive In, μέσω του MINETTADRIVE, μιας εφαρμογής, με την οποία μπορείς να μάθεις “Πόσο μετράς στην οδήγηση” και να γίνεις καλύτερος οδηγός, ακολουθώντας τις συμβουλές της σχολής οδικής συμπεριφοράς του Ιαβέρη.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι ένας θεσμός, υπό την αιγίδα του Εθνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, ο οποίος ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια. Η ΜΙΝΕΤΤΑ, είναι μια από τις εταιρίες που έλαβαν μέρος από το ξεκίνημα του θεσμού, ο οποίος πλέον συγκεντρώνει δεκάδες συμμετοχές εταιριών που δίνουν ξεχωριστή σημασία στην εξυπηρέτηση.

Μπορείς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, να κερδίσεις ένα από τα 120 εισιτήρια, πατώντας like και share στην ανάρτηση της Εταιρίας στο Facebook (https://www.facebook.com/asfaleiai.minetta) και να είσαι ένας από τους 120 τυχερούς που θα παρακολουθήσουν με την παρέα τους στο αυτοκίνητο τους την ταινία “ The Best Offer” (https://www.youtube.com/watch?v=K7kWPBNJe5k&list=TLslrP6Mni9e0).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5/10 στις 4:00 μ.μ. και οι νικητές θα ανακοινωθούν με αναφορά του ονόματος τους κάτω από το post του διαγωνισμού στο Facebook.

Η ταινία θα προβληθεί την Τετάρτη 7/10 και ώρα 8:00 μ.μ. στο City Drive-in (στον περιβάλλοντα χώρο Ο.Α.Κ.Α. / είσοδος από την πύλη Δ –Παρκινγκ 5).

Το Drive In είναι μια ασφαλής επιλογή ψυχαγωγίας σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε και εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ θέλουμε να είσαι πάντα ασφαλής.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ο Όμιλος Euler Hermes ανακοινώνει διοικητική αλλαγή

Ο Wilfried Verstraete αποσύρεται από Διευθύνων Σύμβουλος την 31η Δεκεμβρίου 2020 H Clarisse Kopff αναλαμβάνει ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος του...

Close