Skip to content

Το Mινέττα Drive σε πάει drive – in cinema με ασφάλεια

Μεγάλος Διαγωνισμός ΜΙΝΕΤΤΑ

Η ΜΙΝΕΤΤΑ συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, γιορτάζει την εξυπηρέτηση και σε στέλνει Drive In, μέσω του MINETTADRIVE, μιας εφαρμογής, με την οποία μπορείς να μάθεις “Πόσο μετράς στην οδήγηση” και να γίνεις καλύτερος οδηγός, ακολουθώντας τις συμβουλές της σχολής οδικής συμπεριφοράς του Ιαβέρη.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι ένας θεσμός, υπό την αιγίδα του Εθνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, ο οποίος ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια. Η ΜΙΝΕΤΤΑ, είναι μια από τις εταιρίες που έλαβαν μέρος από το ξεκίνημα του θεσμού, ο οποίος πλέον συγκεντρώνει δεκάδες συμμετοχές εταιριών που δίνουν ξεχωριστή σημασία στην εξυπηρέτηση.

Μπορείς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, να κερδίσεις ένα από τα 120 εισιτήρια, πατώντας like και share στην ανάρτηση της Εταιρίας στο Facebook (https://www.facebook.com/asfaleiai.minetta) και να είσαι ένας από τους 120 τυχερούς που θα παρακολουθήσουν με την παρέα τους στο αυτοκίνητο τους την ταινία “ The Best Offer” (https://www.youtube.com/watch?v=K7kWPBNJe5k&list=TLslrP6Mni9e0).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5/10 στις 4:00 μ.μ. και οι νικητές θα ανακοινωθούν με αναφορά του ονόματος τους κάτω από το post του διαγωνισμού στο Facebook.

Η ταινία θα προβληθεί την Τετάρτη 7/10 και ώρα 8:00 μ.μ. στο City Drive-in (στον περιβάλλοντα χώρο Ο.Α.Κ.Α. / είσοδος από την πύλη Δ –Παρκινγκ 5).

Το Drive In είναι μια ασφαλής επιλογή ψυχαγωγίας σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε και εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ θέλουμε να είσαι πάντα ασφαλής.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *