ΤτΕ: Αναβάλλονται οι εξετάσεις πιστοποίησης στις 19-20 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

27 Νοεμβρίου 2020

Αναβολή εξετάσεων της 19ης και 20ης Δεκεμβρίου για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19, αναβάλλονται οι προγραμματισθείσες εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη, στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2020, για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, βάσει των εκάστοτε εξελίξεων, θα καθορίσει νέο πρόγραμμα διενέργειας εξετάσεων και υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους και θα προβαίνει στις απαιτούμενες ανακοινώσεις.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο ΤτΕ: Αναβάλλονται οι εξετάσεις πιστοποίησης στις 19-20 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

  1. Ο/Η Δημήτριος Αλεξίου λέει:

    Πρέπει η Τ.Τ.Ε να αλλάξει (από χθες) τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων και ιδιαιτέρως του τύπου Δ!
    Μέσα σε αυτή τη συγκυρία με τόσες αναβολές είναι σημαντικό για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης να γίνει μια σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα εξετάσεων αλλά και επικαιροποίησης της Ύλης που δεν συνάδει σε καμιά περίπτωση με το αντικείμενο στην πράξη! Έξαλλου η παταγώδης αποτυχία σε αριθμούς τα λέει όλα! Τα ποσοστά αποτυχίας είναι στο 60% ! Κάτι γίνεται λάθος και απορώ στην Τράπεζα της Ελλάδος και ο επόπτης γιατί δεν κάνουν ενέργειες όπως και τα Σωματεία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΑΔΕ: Ασφάλιση & Black Friday

Η ονομασία και ο συμβολισμός της Black Friday στο εμπόριο ξεκίνησε στην Αμερική χρόνια πριν και υιοθετήθηκε ήδη από μερίδα...

Close