ΤτΕ: Ανακοίνωση για δικαιούχους απαιτήσεων περί Ασφαλίσεων κατά Ζημιών από "Ευρωπαϊκή Πρόνοια"

25 Ιουνίου 2020

Αναρτήθηκαν οι Καταστάσεις Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφαλίσεις κατά Ζημιών (εξαιρουμένου του Κλάδου Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Χερσαία Αυτοκίνητα Οχήματα) και Δικαιούχων Απαιτήσεων από Μη Δεδουλευμένα Ασφάλιστρα όπως ενημερώνει η Τράπεζα της Ελλάδος με σχετική της ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Ασφαλιστικού Εκκαθαριστή της Εταιρείας με την Επωνυμία Ευρωπαϊκή Πρόνοια ΑΕΓΑ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 248 παρ. 8 του νόμου 4364/2016, αναρτήθηκαν την 24/6/2020 στην ιστοσελίδα της Εποπτικής Αρχής η Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφαλίσεις κατά Ζημιών (εξαιρουμένου του Κλάδου Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Χερσαία Αυτοκίνητα Οχήματα) και η Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Μη Δεδουλευμένα Ασφάλιστρα της υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείας με την επωνυμία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.», οι οποίες έχουν συνταχθεί με επιμέλεια και ευθύνη της ίδιας της εταιρείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των στοιχείων της επαληθευμένης απαίτησής τους με βάση τα καθορισμένα σε αυτήν κριτήρια αναζήτησης.

Αντιρρήσεις κατά των ανωτέρω καταστάσεων ασκούνται με ανακοπή κατά της υπό εκκαθάριση εταιρείας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς εντός εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης και εκδικάζονται κατά τη διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρ. 248 παρ. 8 του νόμου 4364/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις επί της Κατάστασης Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφαλίσεις κατά Ζημιών και επί της Κατάστασης Δικαιούχων Απαίτησης από Μη Δεδουλευμένα Ασφάλιστρα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρεία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.» (Παπαστράτου 51 – 53 & Δερβενακίων, Πειραιάς, ΤΚ 18545 – 3ος όροφος) στο τηλέφωνο 210-8102200 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση epiekka@gmail.com και όχι στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Eurolife FFH επιλέγει την ΙΒΜ για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της

Η IBM και η Eurolife FFH, εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ανακοινώνουν σήμερα την έναρξη της συνεργασίας...

Close