"Τόσο πολύ σε αγαπώ" - ένα παραμύθι για την ιδιωτική ασφάλιση

23 Μαρτίου 2023

Οι εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Κατερίνα Χαραλαμπίδου παρουσιάζουν το νέο παραμύθι της τελευταίας με τίτλο "Τόσο πολύ σε αγαπώ", το Σάββατο 1 Απριλίου στις 12.00 στο Ble Pavillon, Λεωφόρος Ποσειδώνος 70, Άλιμος.

Πρόκειται για ένα παραμύθι που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και είναι γραμμένο για να διαβάζεται από τους γονείς στα παιδιά.

Το παραμύθι εξυφαίνει μία συγκινητική ιστορία που εξελίσσεται σε ένα δάσος, με πρωταγωνιστές ζωάκια, και περιγράφει εύστοχα την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης. Ακόμα πιο συγκεκριμένα μιλάει για την επαγγελματική ανικανότητα.
 
Για τις ανάγκες της εικονογράφησης, οργανώθηκε εργαστήριο υπό την επιμέλεια ζωγράφου, με 13 παιδάκια 8 ετών. Αφού ακούσανε το παραμύθι, ζωγράφισαν ότι τους πρόστασε η φαντασία τους! Το πρωτότυπο υλικό φωτογραφήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για το εξώφυλλο και εσωτερικά.
 
Τα έσοδα των πωλήσεων του βιβλίου θα διατεθούν εξολοκλήρου σε ελληνική ΜΚΟ που ασχολείται με την παιδική ανικανότητα.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Νέα Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της Interamerican

€226,9 εκ. σε αποζημιώσεις στο σύνολο των προϊοντικών γραμμών€178,13 εκ. Κοινωνικό ΠροϊόνΣυνεισφορά 0,1% στο ελληνικό ΑΕΠΥψηλός Δείκτης Σύστασης ΝPS, 71...

Close