Skip to content

Υγεία Optimum: Το νέο πλήρες πρόγραμμα της Interlife προσφέρει υγεία για όλους

Θέλοντας να κάνει τον ασφαλιζόμενο να νιώθει ασφαλής σε κάθε περίπτωση, η Interlife δημιούργησε το Υγεία Optimum, ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας, το οποίο εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση και πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας σε κορυφαία Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας τα έξοδα νοσηλείας έως 500.000€ ετησίως.

Εάν πρόκειται για αιφνίδια ασθένεια ή απρόβλεπτο ατύχημα, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των Εξωτερικών Ιατρείων συμβεβλημένου Νοσηλευτικού Ιδρύματος, όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα αντιμετωπίσει άμεσα το περιστατικό χωρίς καμία επιβάρυνση, έως το ποσό των 500€ ετησίως.

Ένα μόνο τηλεφώνημα αρκεί στο αρμόδιο Συντονιστικό Κέντρο, και εφόσον κριθεί ιατρικώς αναγκαίο, θα πραγματοποιηθεί η υγειονομική μεταφορά του ασφαλιζομένου με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, πάντα συνοδεία ιατρού, ώστε να του παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική περίθαλψη.

Με το Υγεία Optimum ο ασφαλισμένος διατηρεί και το δικαίωμα να επιλέξει το Νοσοκομείο (Δημόσιο ή Ιδιωτικό εντός Ελλάδος) -πέραν των Συμβεβλημένων- που επιθυμεί για τη νοσηλεία του, καλύπτοντας ο ίδιος τις δαπάνες νοσηλείας και λαμβάνοντας στη συνέχεια την αποζημίωσή του απολογιστικά.

Κατά τη νοσηλεία ο ασφαλιζόμενος εξασφαλίζει:

  1. Το κόστος δωματίου του και τα έξοδα τροφής
  2. Τις αμοιβές χειρουργών, αναισθησιολόγων καθώς και θεραπόντων ιατρών
  3. Την παραμονή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή Αυξημένης Φροντίδας
  4. Ιδιωτική αποκλειστική νοσοκόμα
  5. Τα έξοδα χρήσης χειρουργείου και νάρκωσης
  6. Το υγειονομικό υλικό, απλούς ή γύψινους επιδέσμους και νάρθηκες
  7. Φάρμακα, μικροβιολογικές αναλύσεις, ιατρικές και απεικονιστικές εξετάσεις

Εφόσον ο ασφαλιζόμενος υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του καλύπτονται επιπλέον τα κόστη για Διαγνωστικές Εξετάσεις και Ιατρικές Επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν πριν και μετά τη νοσηλεία και σχετίζονται άμεσα με αυτήν, έως 1.000€ ανά περίπτωση.

Αν πάλι υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα χωρίς διανυκτέρευση (ODS), το Υγεία Optimum καλύπτει το κόστος αφού πρώτα αφαιρεθεί το 50% του ποσού απαλλαγής.

Σε περίπτωση που νοσηλευθεί και δεν υποβάλει το σύνολο των δαπανών νοσηλείας στην Εταιρία, ο ασφαλιζόμενος θα αποζημιωθεί άμεσα με Νοσοκομειακό Επίδομα 100€ για κάθε ημέρα νοσηλείας.

Εάν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και δεν υποβάλει τις δαπάνες στην Εταιρία, θα εισπράξει εφάπαξ Χειρουργικό Επίδομα έως 2.000€ ανάλογα με τη σοβαρότητα της επέμβασης.

Σε περίπτωση τοκετού, φυσιολογικού ή με καισαρική τομή, θα καταβληθεί εφάπαξ Επίδομα Μητρότητας 1.500€.

Αν άλλος ασφαλιστικός φορέας συμμετέχει στα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν με ποσό μεγαλύτερο από τη συμμετοχή του ασφαλιζομένου, θα δοθεί ως επίδομα το 20% του ποσού που καταβλήθηκε, έως το ανώτατο όριο των 5.000€ αφού πρώτα αφαιρεθεί το ποσό απαλλαγής, διασφαλίζοντας έτσι εξ ολοκλήρου τη δαπάνη νοσηλείας και δίνοντας επιπλέον bonus για την καλή χρήση του ασφαλιστηρίου.

Χημειοθεραπείες, Ακτινοβολίες και Ραδιοθεραπείες σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα έως και τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη νοσηλεία καλύπτονται από το πρόγραμμα, ενώ παρακρατείται το εκπιπτόμενο ποσό μόνο κατά την πρώτη θεραπεία. Σε περίπτωση επιλογής Δημόσιου Νοσοκομείου το κόστος θα καλυφθεί 100%.

Με ευαισθησία απέναντι στη γυναίκα, η Interlife καλύπτει τα έξοδα προληπτικής μαστεκτομής, εφόσον κριθεί αναγκαίο, καθώς και το κόστος αποκατάστασης μαστών όταν αυτή πραγματοποιηθεί.

Ως πρωτοπόρος σε καινοτόμες παροχές και επενδύοντας στη χρήση της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας, η εταιρεία εξασφαλίζει χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται με σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής.

Η Interlife αποδεικνύει ότι θέλει να έχουν κυριολεκτικά όλοι ανεξαιρέτως δικαίωμα στην ασφάλιση αφού με το Υγεία Optimum σε περίπτωση αιφνίδιας απώλειας εργασίας ή διακοπής της επαγγελματικής του δραστηριότητας, ο ασφαλιζόμενος απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής των ασφαλίστρων έως τη συμπλήρωση ενός 12μήνου.

Τέλος, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ασφαλισμένος το ποσό απαλλαγής, μειώνοντας έτσι αισθητά το κόστος του ασφαλιστηρίου του, ενώ μπορεί να καλεί στη Γραμμή Υγείας 24/7, η οποία λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο για άμεση καθοδήγηση μέσω του εξειδικευμένου Ιατρικού Συντονιστικού Κέντρου.

2 Comments


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *