Υδρόγειος: Μία σταθερή δύναμη - Συνέδριο Βορείου Ελλάδος 2019

21 Μαΐου 2019

Η Βόρεια Ελλάδα και η συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη αποτέλεσαν και φέτος τον πρώτο σταθμό του ετήσιου κύκλου των εταιρικών συνεδρίων της Υδρόγειος Ασφαλιστική.

Διαθέτοντας ισχυρό χαρτοφυλάκιο και ένα ευρύ και ιδιαίτερα δυναμικό δίκτυο συνεργατών σε όλους τους νομούς της, η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες περιοχές δραστηριοποίησης της Υδρόγειος Ασφαλιστική.

Το Συνέδριο Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε, στις 3 Μαΐου 2019, με πάνω από 370 τοπικούς συνεργάτες της εταιρείας να δίνουν δυναμικά το παρών.

Τα στελέχη της Υδρόγειος Ασφαλιστική παρουσίασαν τα οικονομικά και παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρείας, αλλά και τις πρωτοβουλίες που πιστοποιούν την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας απέναντι στο δίκτυό της – ανάμεσά τους και το νέο «Υδρόγειος Club» – ένα club προνομίων και παροχών για τους διακεκριμένους συνεργάτες της εταιρείας.

Πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις συνεργατών, οι οποίοι εντάχθηκαν στο «Υδρόγειος Club» ενώ τη βραδιά στόλισαν μουσικά οι «Les Au Revoir» με κλασικές και σύγχρονες επιτυχίες δοσμένες μέσα από την ιδιαίτερη μουσική τους ματιά και σκηνική παρουσία.

Στιγμιότυπα από το Συνέδριο: 

Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ.

Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Λουκάς Κορομπίλης, Γενικός Διευθυντής

Σεραφείμ Αίσωπος, Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων

Γιώργος Χατζηευθυμίου, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος

Οι κ.κ. Χρήστος Χατζηευθυμίου (αριστερά) και Παύλος Κασκαρέλης (δεξιά), Υδρόγειος Ασφαλιστική με το συνεργάτη, κ. Νικόλαο Αλεξόπουλο.

(από αριστερά) Η κα Γεωργία Παπαδούλου, Υδρόγειος Ασφαλιστική με τον κ. Χάρη Πολύζο και την κα Σοφία Γουδεντζίκη, INFOTRUST Α.Ε.

(από αριστερά) Οι κ.κ. Βέτα Παναγιωτίδου, Βίκυ Παναγιωτίδου και Στυλιανή Χατζηευθυμίου, Υδρόγειος Ασφαλιστική με την κα Αφροδίτη Δημοπούλου, συνεργάτη (δεύτερη από αριστερά).

(από αριστερά) Ο κ. Αθανάσιος Καραούλας, συνεργάτης με τη σύζυγό του και ο κ. Γιώργος Χατζηευθυμίου, Υδρόγειος Ασφαλιστική.

Οι Les Au Revoir στο Συνέδριο Βορείου Ελλάδος.

Συνέδριο Βορείου Ελλάδος, Υδρόγειος Ασφαλιστική

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Στις 13 Ιουνίου το 18ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG

Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση στην ψηφιακή διακυβέρνηση και το Quantum Computing: η ατζέντα του 18ου Συνεδρίου Οικονομικών Διευθυντών της KPMG...

Close