Υδρόγειος: Χρυσός Χορηγός του Molyvos Urban MTB στη Λέσβο

19 Ιουνίου 2019

Χρυσός Χορηγός στους Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας Molyvos Urban MTB στη Λέσβο  

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης Molyvos Urban MTB που πραγματοποιήθηκε στο Λέσβο από τις 4 έως τις 9 Ιουνίου. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, η οποία για 6η χρονιά, έφερε στο προσκήνιο το πανέμορφο νησί της Λέσβου, όπου η εταιρεία διατηρεί μακρόχρονη παρουσία.

Στο αγωνιστικό μέρος του Molyvos Urban MTB απολαύσαμε εντυπωσιακές διαδρομές σε υπέροχα τοπία και αθλητές και αθλήτριες από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο να κερδίσουν βαθμούς για τους προκριματικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο του 2020. Παράλληλα, με τους διεθνείς αγώνες πραγματοποιήθηκαν παιδικοί αγώνες, αλλά και εκδηλώσεις για την χρήση του ηλεκτρικού ποδηλάτου μέσα στον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου.

Ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Γιώργος Ταμπακάκης, κατά την παραλαβή τιμητικής πλακέτας του χρυσού χορηγού από τον Πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, κ. Νίκο Μόλβαλη.

Το αγωνιστικό μέρος ολοκλήρωσε μια όμορφη μουσική βραδιά αφιερωμένη στους αθλητές, τους εθελοντές και όλους όσοι βρέθηκαν στο Μόλυβο, κατά την οποία απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου κ. Βαλσαμίδης Θεόδωρος, ο Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παύλος Μιχαλακέλλης, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχης Βέρρος, και άλλοι επίσημοι εκπρόσωποι. Την Υδρόγειο Ασφαλιστική εκπροσώπησε ο Διευθυντής Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Ταμπακάκης, ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, κ. Νίκο Μόλβαλη.

Το 6o Molyvos Urban MTB διοργανώθηκε από το Φορέα Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τη σημαντική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Groupama: Υπερήφανος χορηγός του νεαρού ιστιοπλόου, Δημήτρη Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι το 2019 θα βρίσκεται, ως χορηγός, στο πλευρό του νεαρού ιστιοπλόου Δημήτρη Μπήτρου, στηρίζοντας την...

Close