"Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών" από την Υδρόγειο

12 Ιουνίου 2019

Νέο Club προνομίων για τους συνεργάτες της Υδρογείου Ασφαλιστική

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών», ένα νέο θεσμό επιβράβευσης και ανταπόδοσης για το δίκτυο των ασφαλιστικών της διαμεσολαβητών.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική επενδύει στα στοιχεία εκείνα τα οποία αναδεικνύουν, προβάλλουν και ενισχύουν το έργο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία σε αυτήν την κατεύθυνση. Με την ένταξή τους σε αυτό, οι συνεργάτες – μέλη του club, απολαμβάνουν προνόμια και παροχές που προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στη συνεργασία τους με την εταιρεία, παρέχουν διευκόλυνση στην καθημερινή τους δουλειά, προβολή του έργου τους, ανταμοιβή και ανταπόδοση για τα καλά αποτελέσματα. 

«Στα 45 χρόνια πορείας μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης που μας συνδέει με τους συνεργάτες μας παραμένει δυνατή και άρρηκτη. Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική πάντα αναζητούμε τρόπους να στηρίζουμε και να επιβραβεύουμε το έργο των συνεργατών μας και ειδικά αυτών που μας τιμούν με διαχρονική συνεργασία» ανέφερε σχετικά με τη δημιουργία του «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστική.

Το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» περιλαμβάνει τέσσερις βαθμίδες μελών - Members, Partners, Senior Partners και Executive Partners (η ανώτερη). Η πρώτη παρουσίαση του έγινε κατά τη διοργάνωση των εταιρικών συνεδρίων της Υδρογείου Ασφαλιστική ανά την Ελλάδα, όπου και πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις των συνεργατών, οι οποίοι εντάχθηκαν σε αυτό.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΙΑΣ: Ο Νόμος 4583/2018 περί ενσωμάτωσης της IDD στην ελληνική νομοθεσία

Ο Νόμος 4583/2018 περί ενσωμάτωσης της Οδηγίας IDD στην ελληνική νομοθεσία Αναλυτική Παρουσίαση των Επιδράσεων στη Διανομή Ασφαλιστικών Προϊόντων Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 16:00-19:20...

Close