«Υποστηρίζουμε τη Ζωή» από την INTERAMERICAN και την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

16 Νοεμβρίου 2016

Η μη κυβερνητική οργάνωση «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά», με χορηγό την INTERAMERICAN, ολοκλήρωσε με επιτυχία το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής του 2016 υπό το γενικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή» με την επίσκεψη της ομάδας εθελοντών, ιατρών και νοσηλευτών στην Αστυπάλαια, στις 12-16 Νοεμβρίου.

Στους κατοίκους του νησιού πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος, στο πλαίσιο του οποίου έγιναν δωρεάν εμβολιασμοί κατά του πνευμονιόκοκκου και όλες οι προαπαιτούμενες βιοχημικές εξετάσεις. Παράλληλα, ιατροί και διαπιστευμένοι εκπαιδευτές  πραγματοποίησαν σεμινάριο για τη «Βασική Υποστήριξη της Ζωής», το οποίο απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς, στους εφήβους και εν γένει σε όσους αξιολογούν ως σημαντική αυτή την προσφορά γνώσης για την παροχή άμεσης βοήθειας.

Η INTERAMERICAN υποστηρίζει σταθερά, σε ετήσια βάση την «Ανοιχτή Αγκαλιά» από το ξεκίνημα υλοποίησης του σχεδίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» (2003), εκτιμώντας το έργο που επιτελεί η οργάνωση στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας της υγείας για παιδιά και κοινότητες ακριτικών περιοχών της χώρας.

 Φωτογραφία: Από παλαιότερη βράβευση της INTERAMERICAN, στο πρόσωπο του Γιώργου Κώτσαλου, εκ μέρους της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εβδομάδα “ΑΧΑ We care for you” για 2η χρονιά - Οι εργαζόμενοι της Εταιρείας, σταθερά στο επίκεντρο

Οι άνθρωποι της ΑΧΑ αποτελούν την πιο σημαντική της επένδυση. Για τον σκοπό αυτό έχει καταρτιστεί στρατηγικό πλάνο ενεργειών με...

Close