Υπόθεση Ασπίς - Commercial: Δημοσιεύθηκαν τα ονόματα των Δικαιούχων από Ασφάλιση Ζωής

23 Νοεμβρίου 2015

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Σας ενημερώνουμε για όλες τις σχετικές ανακοινώσεις και διαθέσιμες υπηρεσίες σχετικά με την οριστική κατάσταση δικαιούχων για τις υπό  εκκαθάριση εταιρείες Είναι σημαντικό ο κάθε πελάτης να ελέγξει αν το συμβόλαιο και η απαίτηση του είναι καταχωρημένη και ορθή καθώς έχει δικαίωμα ανακοπής μονό μέχρι τις προθεσμίες που αναφέρονται στις ανακοινώσεις .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Τράπεζα της Ελλάδος ενημερώνει ότι οι σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 3 του ν.δ. 400/1970 καταχωρούμενες στο ηλεκτρονικό Μητρώο Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων «Καταστάσεις Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής» των εταιρειών υπό ασφαλιστική εκκαθάριση με τις επωνυμίες «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ» και «COMMERCIAL VALUE AAE» δεν δεσμεύουν κατ’ ουδένα τρόπο την Τράπεζα της Ελλάδος. Συνεπώς για κάθε ζήτημα σχετικά με τα αναγραφόμενα στις Καταστάσεις Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην αντίστοιχη εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας http://www.aspispronia.gr/ που αυτή διατηρεί και όχι στην Τράπεζα της Ελλάδος. Αντιρρήσεις κατά της κατάστασης δικαιούχων ασφαλίσματος ασκούνται με Ανακοπή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της αντίστοιχης εταιρείας υπό ασφαλιστική εκκαθάριση και όχι κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία δεν νομιμοποιείται παθητικώς. Εφιστούμε την προσοχή των ενδιαφερομένων στην τήρηση της σχετικής προθεσμίας του άρθρου 10 παρ. 3 του ν.δ. 400/1970.

Πατήστε εδώ για πρόσβαση στο μητρώο ασφαλισμένων
Πατήστε εδώ για τις Οδηγίες Χρήσης της εφαρμογής
Πατήστε εδώ για το επίσημο site της εκκαθάρισης
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

2 απαντήσεις στο Υπόθεση Ασπίς - Commercial: Δημοσιεύθηκαν τα ονόματα των Δικαιούχων από Ασφάλιση Ζωής

  1. Ο/Η Νικος λέει:

    Πήγα στην εφαρμογή, και το όνομά μου αναφέρεται ως “λανθασμένο” σε ομαδικό.
    Τί κάνω;

  2. Ο/Η Ελευθερία λέει:

    Πρίν απο δυο ημέρες υπήρχαν και τηλέφωνα επικοινωνίας και το site που αναγραφεται παραπάνω λειτουργούσε (http://www.aspispronia.gr/) Τώρα τι συμβαίνει??Πως θα μάθουμε αν είμαστε δικαιούχοι?
    Γιατί τα έχετε κατεβάσει??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Κατακτώντας τον κόσμο Μαζί: Η ομάδα της Generali στη Νέα Ζηλανδία

Σε μια από τις πιο μακρινές γωνιές του κόσμου, τη Νέα Ζηλανδία βρέθηκαν πρόσφατα οι κορυφαίοι Συνεργάτες της Generali, νικητές...

Close