Skip to content

Φθινοπωρινό check up στη Βιοϊατρική, σε προνομιακές τιμές

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υπενθυμίζει την αξία του προληπτικού ελέγχου σε κάθε ηλικία και προσφέρει φθινοπωρινό check up για μικρούς και μεγάλους.    

Για όλο το Σεπτέμβριο στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ πραγματοποιούνται σε προνομιακές τιμές:

Έλεγχος διαβήτη: Όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις που ανιχνεύουν τα επίπεδα σακχάρου και εντοπίζουν έγκαιρα ακόμη και την τάση για εμφάνιση διαβήτη.

Ο σακχαρώδης διαβήτης μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, γι’ αυτό και είναι απαραίτητος ο τακτικός έλεγχος του σακχάρου αίματος. 

Πλήρης αιματολογικός έλεγχος: Οι αιματολογικές εξετάσεις είναι η αρχή για κάθε check up και συστήνονται ακόμη και στα πολύ μικρά παιδιά. Είναι οι εξετάσεις που δίνουν σημαντικές πληροφορίες για τη γενική κατάσταση της υγείας και όλων των ζωτικών συστημάτων του οργανισμού. Το προσφερόμενο πακέτο περιλαμβάνει και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις όπως η μέτρηση της CRP (C αντιδρώσα πρωτεΐνη) – που αποτελεί γενικό δείκτη φλεγμονής – και ο έλεγχος του ενζύμου LDH, οι τιμές του οποίου σχετίζονται με την υγεία των ιστών.   

Έλεγχος βιταμινών: Η επαρκής πρόσληψη βιταμινών έχει ζωτική σημασία για την υγεία και την απόδοσή μας. Συχνά η διατροφή δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να εντοπίζονται έγκαιρα τυχόν ελλείψεις οι οποίες μπορεί να γίνουν αιτία χρόνιας κόπωσης, δυσκολίας στη συγκέντρωση και κάμψης της άμυνας του οργανισμού.  

Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν μεμονωμένα ή και συνδυαστικά, σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα και τις Κλινικές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, χωρίς ραντεβού και χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία.

Με τη δράση προληπτικού ελέγχου, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει το έργο του οργανισμού Κάνε Μια Ευχή Ελλάδας που βοηθά να εκπληρώνονται ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Μέρος των εσόδων από τους φθινοπωρινούς προληπτικούς ελέγχους θα διατεθεί για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Με κάθε φθινοπωρινό πακέτο προληπτικού ελέγχου (check up) στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, δίνεται ένα αυτοκόλλητο αστεράκι, που συμβολίζει την υποστήριξη στο έργο του οργανισμού.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία, 2 Διατροφολογικά Κέντρα, ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Δερματολογικό Κέντρο, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, o Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της ολιστικής φροντίδας και της προαγωγής της Υγείας όλων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/ στο Facebook και στο Instagram.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *