Skip to content

Φθινόπωρο πλούσιο σε δραστηριότητες για την Groupama Aσφαλιστική

Ευνοϊκές αλλαγές στο σύστημα προμηθειών αλλά και στους όρους των συμβολαίων της αναμένεται, μεταξύ άλλων, να ανακοινώσει σε ειδική εκδήλωση η Groupama Ασφαλιστική

Γράφει η Μαίρη Ιτσέγκο

Οι ευνοϊκές αλλαγές στις προμήθειες αφορούν συμβόλαια Ζωής και Υγείας ενώ τροποποιήσεις στους όρους των συμβολαίων Πυρός αναμένεται να καταστήσουν τα εν λόγω προϊόντα πολύ πιο ανταγωνιστικά.

Τα παραπάνω είχαν ήδη ανακοινωθεί από την Γενική και Εμπορική Διεύθυνση σε  συγκέντρωση μεσιτών τον Ιούλιο, όμως την ερχόμενη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, θα παρουσιαστούν επίσημα σε ειδική εκδήλωση.

Εν τω μεταξύ τους επόμενους μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας η ξεχωριστή δράση που «τρέχει» από τον Ιούνιο, απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους και αφορά την ευαισθητοποίηση έναντι στα τροχαία ατυχήματα.

Πρόκειται για βιωματικά σεμινάρια τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Φωτογραφία από τον 1ο διαγωνισμό HackInnow

Παράλληλα, 1 με 2 Δεκεμβρίου 2017 στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος, θα διεξαχθεί ο 2ος διαγωνισμός HackInnow για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στον τομέα της ασφάλισης.

Ο διαγωνισμός αυτός, όπως εξήγησε στο Underwriter ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Groupama κ. Κωστής Γκορτζής, εκφράζει την διάθεση ανανέωσης, καινοτομίας και νέου προσανατολισμού της εταιρείας. Ξεκίνησε ως σκέψη τον Ιούνιο του 2016 και έγινε πράξη για πρώτη φορά πέρυσι τον Νοέμβριο, ξεπερνώντας σε συμμετοχές τις προσδοκίες της εταιρείας – τώρα πραγματοποιείται για δεύτερη φορά.

Φωτογραφία από τον 1ο διαγωνισμό HackInnow

Ομάδες 2 με 5 ατόμων παρουσιάζουν επιχειρηματικές ιδέες που έχουν συνάφεια με τον ασφαλιστικό κλάδο, εμπεριέχουν καινοτομίες και είναι αξιοποιήσιμες εμπορικά. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από καταξιωμένους επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς αλλά και επενδυτές, όλοι γνώστες του ασφαλιστικού κλάδου. Όσοι διακριθούν στο διαγωνισμό συμμετέχουν κατόπιν σε τρίμηνο πρόγραμμα ανάπτυξης και ωρίμανσης της ιδέας. Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου αναμένεται μάλιστα να λανσαριστεί και η πρώτη από τις δύο ιδέες, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ένα χρόνο πριν.

Με την ενέργεια αυτή η Groupama  εκπληρώνει δύο βασικούς στόχους. Από τη μία εκφράζει την κοινωνική της υπευθυνότητα και θέτει προκλήσεις σε νέους ανθρώπους, από την άλλη η κουλτούρα της καινοτομίας διοχετεύεται εντός της εταιρείας και αποτελεί τον στρατηγικό της πυλώνα.

Φωτογραφία από τον 1ο διαγωνισμό HackInnow

Την φετινή χρονιά μάλιστα, ο διαγωνισμός  θα θέσει προκλήσεις άμεσα σχετικές με τις προτεραιότητες της εταιρείας. «Είμαστε υπερήφανοι που δημιουργήσαμε έναν καινοτόμο

διαγωνισμό, ο οποίος προσφέρει και σε ατομικό και σε κοινωνικό επίπεδο. Ωστόσο, οι ευχαριστίες και τα χαμόγελα που λαμβάνουμε αποτελούν για μας την μεγαλύτερη αποζημίωση» τόνισε στο Underwriter, ο κ. Κωστής Γκορτζής.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *