Skip to content

ΦΙΛΗΣGlass: Μέλος & επίσημος εκπρόσωπος της Automotive Glass Europe στην Ελλάδα

Με μεγάλη της χαρά, η ΦΙΛΗΣGlass ανακοινώνει πως έγινε μέλος και επίσημος εκπρόσωπος της Automotive Glass Europe (AGE) στην Ελλάδα.

Η AGE είναι ένας Διεθνής Οργανισμός που συσπειρώνει εταιρείες θραύσης κρυστάλλων αυτοκινήτων μεταξύ διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών και όχι μόνο, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο Δίκτυο Εξυπηρέτησης.

Η ΦΙΛΗΣGlass ΑΕ δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία οχτώ χρόνια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο των Ελλήνων οδηγών όσο και των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών.

Βρισκόμαστε σε μία εποχή τεχνολογικών θαυμάτων ,όπου εκτός από τις περιοδικές εκπαιδεύσεις στον κλάδο, την υιοθέτηση καινοτόμων τεχνικών και τις βέλτιστες επιχειρησιακές πρακτικές, συνεχώς εξελισσόμαστε τεχνολογικά μέσω προηγμένων συστημάτων, τα οποία αναγνωρίζουμε ότι κάνουν την διαφορά στην επίλυση τόσο των νέων προβλημάτων όσο και των προκλήσεων . Στόχος μας, λοιπόν, είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, μέσω της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, δημιουργώντας μία άριστη σχέση εμπιστοσύνης.

Καθώς η AGE παίζει έναν μείζονα ρόλο στο να διασφαλίζει ότι οι εταιρείες μέλη της ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων, είμαστε σίγουροι πως αυτή η στρατηγική συνεργασία, θα συνδράμει σημαντικά στην περεταίρω εξέλιξη μας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *