ΦΙΛΗΣGlass: Μέλος & επίσημος εκπρόσωπος της Automotive Glass Europe στην Ελλάδα

23 Νοεμβρίου 2020

Με μεγάλη της χαρά, η ΦΙΛΗΣGlass ανακοινώνει πως έγινε μέλος και επίσημος εκπρόσωπος της Automotive Glass Europe (AGE) στην Ελλάδα.

Η AGE είναι ένας Διεθνής Οργανισμός που συσπειρώνει εταιρείες θραύσης κρυστάλλων αυτοκινήτων μεταξύ διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών και όχι μόνο, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο Δίκτυο Εξυπηρέτησης.

Η ΦΙΛΗΣGlass ΑΕ δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία οχτώ χρόνια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο των Ελλήνων οδηγών όσο και των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών.

Βρισκόμαστε σε μία εποχή τεχνολογικών θαυμάτων ,όπου εκτός από τις περιοδικές εκπαιδεύσεις στον κλάδο, την υιοθέτηση καινοτόμων τεχνικών και τις βέλτιστες επιχειρησιακές πρακτικές, συνεχώς εξελισσόμαστε τεχνολογικά μέσω προηγμένων συστημάτων, τα οποία αναγνωρίζουμε ότι κάνουν την διαφορά στην επίλυση τόσο των νέων προβλημάτων όσο και των προκλήσεων . Στόχος μας, λοιπόν, είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, μέσω της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, δημιουργώντας μία άριστη σχέση εμπιστοσύνης.

Καθώς η AGE παίζει έναν μείζονα ρόλο στο να διασφαλίζει ότι οι εταιρείες μέλη της ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων, είμαστε σίγουροι πως αυτή η στρατηγική συνεργασία, θα συνδράμει σημαντικά στην περεταίρω εξέλιξη μας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Πρόεδρος ΕΕΑΕ: "Αντέξαμε με προτεραιότητα την άμεση επαφή και στήριξη του πολίτη"

Ο δεύτερος περιορισμός διαρκείας μάς βρίσκει λιγότερο πειθαρχημένους και περισσότερο προβληματισμένους.* Της Δήμητρας-Ιωάννας Λύχρου Προέδρου ΕΕΑΕ Οι πιέσεις όσον αφορά...

Close