Χριστουγεννιάτικες δράσεις από την NN Hellas

16 Ιανουαρίου 2019

Η NN Hellas, στo πλαίσιo του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που σχεδιάζει και υλοποιεί κάθε χρόνο, έχει ως βασικό πυλώνα τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας, παραμένοντας πάντοτε πιστή στις αξίες της "Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε". Η Εταιρία υποδέχτηκε την εορταστική περίοδο του 2018 με μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για την υποστήριξη των ΜΚΟ "Μαζί για το Παιδί", "Λύρειο Ίδρυμα", "Κιβωτό του Κόσμου", "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος", "Φροντίδα", καθώς και τον παιδικό σταθμό "Οι Φίλοι Του Παιδιού".

Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρία προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του προγράμματος κατά της φτώχειας "Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι", το οποίο στηρίζει περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως, υπό την αιγίδα της ΜΚΟ "Μαζί για το Παιδί" και σε συνεργασία με 200 οργανώσεις και φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, σε συνέχεια της σημαντικής συνδρομής για την αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος λόγω της ολοσχερούς καταστροφής του από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων της, η NN Hellas προσέφερε έμπρακτη βοήθεια, καλύπτοντας ανάγκες του Ιδρύματος σε ηλεκτρικές συσκευές.

Παράλληλα, η NN Hellas πραγματοποίησε διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar, στο οποίο φιλοξένησε τις ΜΚΟ: "Κιβωτός του Κόσμου", "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος" και "Φροντίδα". Κατά τη διάρκεια του bazaar, οι εργαζόμενοι της Εταιρίας είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν το έργο των φιλανθρωπικών οργανισμών, αγοράζοντας προϊόντα τους. Το εορταστικό κλίμα στην NN Hellas ενισχύθηκε με την παρουσία των παιδιών από τον παιδικό σταθμό "Οι Φίλοι Του Παιδιού" που τραγούδησαν τα κάλαντα και χάρισαν χαμόγελα στους εργαζομένους και τη Διοίκηση της Εταιρίας.

Στιγμιότυπα από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις της NN Hellas

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Καρκινοπαθείς απειλούν με απεργία χημειοθεραπείας και πείνας στην Ηλεία*

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε απεργία πείνας και χημειοθεραπείας, δηλώνουν καρκινοπαθείς από την Ηλεία, οι οποίοι κάθε εβδομάδα αναγκάζονται να μεταβαίνουν...

Close