Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΣΕΣΑΕ: «Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά»

7 Δεκεμβρίου 2017

Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά!

Με το σύνθημα αυτό, ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών καλεί τα Μέλη και τους φίλους του στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, στις 9 μ.μ. στο BAR DE THEATRE (Βουκουρεστίου – Πανεπιστημίου, Citylink, Στοά Σπύρου Μήλιου, Αθήνα),

Με χαρούμενη διάθεση και στο πνεύμα των εορταστικών αυτών ημερών, τα Μέλη και οι φίλοι του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., προσφέροντας μέρος του κόστους συμμετοχής τους στην εκδήλωση, θα προσπαθήσουν ξανά να σταθούν δίπλα στην αξιέπαινη προσπάθεια του «Μπορούμε !».

Το «Μπορούμε !» είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση αυτή υποστηρίζουν οι Εταιρίες :

• “CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός
• “INTER PARTNER ASSISTANCE” & “MATRIX BROKERS S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί

Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας !

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΙΑΣ: Σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Η σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, εγκεκριμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, διευκολύνει τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις συμπλήρωσης...

Close