Όλοι σήμερα στο Σύνταγμα! «ΓιορτάΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ» την Ημέρα Ασφάλισης

10 Νοεμβρίου 2015

Την “Ημέρα Ασφάλισης” γιορτάζουμε με έναν ξεχωριστό τρόποι όλοι οι Ασφαλιστές σήμερα στο Σύνταγμα με στόχο να ενημερώσουμε τους πολίτες για την αξία του θεσμού και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α.

EAEE_giorti-620x330-1446717359

Από τις 12.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ όλοι όσοι έρθουν σήμερα στο Σύνταγμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία σε μια ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση, με σύμμαχο την ασφάλιση και απρόσμενο και ανατρεπτικό τέλος.

 

Η Ημέρα Ασφάλισης «ΓιορτάΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ» , θα κορυφωθεί με μια γιορτή γεμάτη μουσική, καραόκε, αναμνηστικά δώρα και αγαπημένους καλλιτέχνες στις 5:30 το απόγευμα. Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσφορά προς το συνάνθρωπο. Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος θα προσφέρει ένα σημαντικό ποσό στο Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην σκηνή του Συντάγματαος θα είναι οι DΕMY, SHAYA και REC,  στο μεγαλύτερο καραόκε που έγινε ποτέ για την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Το πρόγραμμα της ημέρας:
17:30 – 19:00 – Η γιορτή – Το μεγαλύτερο καραόκε που έγινε ποτέ με αγαπημένους καλλιτέχνες.
12:00 με 20:00 – 5 λεπτά στο θόλο! Μια μοναδική βιωματική εμπειρία και παιχνίδι με δώρα για όλους.

Θα είμαστε εκεί όλη μέρα.

Ας πάμε με τους φίλους μας και την οικογένειά μας να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια και να στηρίξουμε το σημαντικό έργο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και είναι δωρεάν για το κοινό.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η αξία του "μεροκάματου" και το τριετές πτυχίο ασφάλισης

«Έχουμε ένα στόχο σήμερα», δήλωσε ο Φιλ Ρίτσαρντς, στο αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου Domotel στο Καστρί. «Οι Σύμβουλοι που βρίσκονται σε...

Close