Skip to content

Έδωσε αξία σε πάνω από 150 διαμεσολαβητές το συνέδριο της SoEasy Insurance και της Arch!

Ένα συνέδριο που ξεχώρισε για τις γεμάτες αξία ομιλίες του, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία την περασμένη Πέμπτη 24 Μαρτίου 2023, η SoEasy Insurance σε συνεργασία με την Arch Insurance.

Το συνέδριο που είχε τίτλο «Οικονομία, Πληθωρισμός και Ασφαλίσεις Γενικού Κλάδου» παρακολούθησαν άνω των 150 συνέδρων – ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της εταιρείας, με τις εντυπώσεις να είναι πέρα για πέρα θετικές αφού η πλούσια θεματολογία του συνεδρίου καθήλωσε και τράβηξε το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν.

Το συνέδριο εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της SoEasy Insurance και της Arch Insurance για συνεχή επιμόρφωση του δικτύου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών τους με σκοπό να είναι σε θέση να προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της εταιρείας.

Στον χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Νικολάου ευχαρίστησε τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – συνεργάτες της εταιρείας που αγκάλιασαν άλλη μία εκπαιδευτική πρωτοβουλία της SoEasy Insurance.

Από την πλευρά του ο κ. Πάνος Ιωάννου, Διευθύνων Συμβούλος της New Box Insurance που αντιπροσωπεύει την Arch Insurance στην Κύπρο αναφέρθηκε στα πολύ καλά αποτελέσματα που κατέγραψαν τα τελευταία 2 χρόνια SoEasy Insurance και NewBox Insurance, τονίζοντας την ανάγκη να σκέφτεσαι και να ενεργείς έξω από το κουτί εάν θέλεις να πετύχεις σε οτιδήποτε κάνεις!

Στο συνέδριο έδωσαν επίσης το παρών τους και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), κ. Κυριάκος Ανδρέου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), κ. Ηλίας Τσολάκης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας κ. Νίκος Γεώργιος και ο Managing Director της Howden Hellas, κ. Gerry Tighe.

Στην πρώτη παρουσίαση του συνεδρίου ο κ. Βαλάντης Ελπιδόρου, Head of Property and Casualty στην Arch Re, αναφέρθηκε στις κυριότερες τάσεις της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς αλλά και στις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο μέλλον.

Στη συνέχεια στο βήμα βρέθηκε ο καταξιωμένος και πολύπειρος οικονομολόγος κ. Μάριος Κληρίδης, με την παρουσίαση του να αφορά τις κυριότερες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Κυπριακή Οικονομία σήμερα αλλά και τις προοπτικές που έχει στο άμεσο και απώτερο μέλλον.

Τέλος, τονίζοντας έτσι τον σημαντικό ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή για την εταιρεία, το συνέδριο έκλεισε με μία διαδραστική και ενδιαφέρουσα ανοικτή συζήτηση στην οποία έλαβαν μέρος 4 διακεκριμένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της εταιρείας όπου ξεδίπλωσαν τη δική τους άποψη και προσέγγιση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο Επαγγελματίας Διαμεσολαβητής και το πως πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτές για να είναι πετυχημένος.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρέθεσε η SoEasy Insurance για τους συνέδρους όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μεταξύ τους απόψεις και εισηγήσεις για το μέλλον.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *