Skip to content

Ένα ξεχωριστό webinar: “Ας κάνουμε την ευχή της μικρής Μαρίνας πραγματικότητα”

Ένα πολύ σημαντικό webinar πραγματοποιήθηκε από τον πολύ γνωστό φιλανθρωπικό οργανισμό Make a Wish Ελλάδος, με την υποστήριξη του IFAAcademy και του κέντρου οικογενειακής και προσωπικής εξέλιξης της κας Ράνιας Θρασκιά.

Στην εκκίνηση του webinar η κα. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική διευθύντρια του MAW αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές δράσεις του οργανισμού.

To webinar είχε ως εισηγήτρια την κα. Θρασκιά, γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης και σύμβουλο προσωπικής και οικογενειακής ανάπτυξης.

Ο τίτλος του webinar ήταν “Τι κρατάμε και τι αφήνουμε από την εποχή του COVID 19” με εξαιρετικά χρήσιμες και επίκαιρες συμβουλές για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την προκλητική αυτή περίοδο αλλά και τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους (οικογενειακές, φιλικές, επαγγελματικές κ.ά.).

Επίσης, πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε μια τέτοιου μεγέθους αρνητική συγκυρία και να βγούμε από αυτή, καλύτεροι και πιο δυνατοί.

Όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το webinar μπορούν να το δουν σε επανάληψη εδώ.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι και μέσα από αυτήν την κοινοποίηση να βοηθήσουμε τη μικρή Μαρίνα να πραγματοποιήσει την ευχή της!

Πολύ εύκολα, με ένα sms (ή και περισσότερα φυσικά) στέλνοντας τη λέξη WISH στο 19808 ή κάνοντας μια δωρεά, οποιουδήποτε ποσού επιθυμείτε εδώ.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στο webinar και βοήθησαν ήδη να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό!

Και επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καταπληκτική ομάδα του Make a Wish και στην κα. Αλεξάνδρα Πλαστήρα, COO του IFAAcademy για τις πολύωρες εθελοντικές εργασίες τους για την πραγματοποίηση αυτού του φιλανθρωπικού webinar!

Γνωρίζατε ότι η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί από σοβαρή ασθένεια, έχει τη δύναμη να το κάνει να πιστέψει ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το πιο σπουδαίο, να γίνει καλά;

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

«Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που απευθύνεται στον οργανισμό μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά των οποίων η ευχή έχει εκπληρωθεί, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.»

Μάθετε εδώ περισσότερα για το make a wish.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *