Skip to content

Έρευνα – σοκ: Θέλουν να ασφαλίζονται σε bitcoin οι Αμερικανοί!

Εδραιώνεται η συζήτηση στους κόλπους της ασφαλιστικής αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο περί χρήσης των κρυπτονομισμάτων, καθώς νέα έρευνα της τεχνολογικής εταιρείας NYDIG η οποία παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε bitcoin, σημειώνει ότι περίπου οι μισοί από όσους έχουν ήδη ασφάλεια ζωής κατέχουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Πλέον μάλιστα ζητούν από τον ασφαλιστικό φορέα τους πιο άμεση και έμμεση έκθεση σε κρυπτονομίσματα μέσω ασφαλιστικών προϊόντων.

Οι υπολογισμοί που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή φέρνουν περισσότερους από 46 εκατομμύρια Αμερικανούς να διαθέτουν σήμερα Bitcoin και ένα από τα βασικά ευρήματα της έρευνας είναι ότι το 50% των ερωτηθέντων θέλουν να λάβουν το σύνολο ή μέρος των ασφαλιστικών πληρωμών τους σε Bitcoin.

Επιπλέον, η έρευνα σημειώνει ότι το 75% των ερωτηθέντων εξέφρασαν τουλάχιστον κάποιο ενδιαφέρον να μάθουν περισσότερα σχετικά με το εισόδημα από Bitcoin και την ασφάλιση ζωής Bitcoin. Ενώ από όσους δεν διαθέτουν ακόμη ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, το 55% δήλωσε ότι ενδέχεται να το εξετάσει στο μέλλον.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι σχεδόν 4 στους 5 ερωτηθέντες της έρευνας εξέφρασαν επίσης τουλάχιστον κάποιο ενδιαφέρον για προϊόντα ασφάλισης ζωής που παρέχουν έμμεση έκθεση στο Bitcoin.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *