Skip to content

Ανάπτυξη Τεχνικών Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών

Live Online Training
Μέθοδοι Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών

14 (Τρίτη) Φεβρουαρίου 2023
Εγγραφείτε Τώρα και επωφεληθείτε με 15% έκπτωση!

Η επιτυχής είσπραξη οφειλών και η διατήρηση του πελατολογίου εντός των συμφωνηθέντων, προϋποθέτει συγκεκριμένες τακτικές και ισχυρές εξατομικευμένες επικοινωνιακές τεχνικές που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις δικαιολογίες, αντιρρήσεις και ασκούν σταδιακά την ψυχολογική πίεση χωρίς να προκαλείται δυσαρέσκεια στους πελάτες. 

Πρόσθετα, διαφορετικοί τύποι πελατών/ανθρώπων χρήζουν εξατομικευμένου χειρισμού. 

Τέλος, η προληπτική εισπρακτική βασίζεται στην πολιτική πιστώσεων, στην σύναψη συμφωνιών, στις πρακτικές τιμολόγησης και έκδοσης καταστάσεων λογαριασμών και βέβαια στην ενσωμάτωση της εισπρακτικής ως συνεχούς διαδικασίας και όχι μεμονωμένων ενεργειών. 

Η αποτελεσματική εισπρακτική δεν είναι απλά επαφές, τηλεφωνήματα και ad-hoc εκστρατείες όταν αντιμετωπιστούν προβλήματα!

Κάντε την Εγγραφή σας σε αυτό το πρακτικό και ενισχυμένο με εξατομικευμένες συμβουλές σεμινάριο.


Αυτό το πρακτικό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί από τον Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης και Σύμβουλο Επιχειρήσεων Γιαννάκη Μουζουρη, ο οποίος έχει παραδώσει σεμινάρια εισπράξεων και ετοιμασίας προϋπολογισμών ταμειακής ροής τα τελευταία 8 χρόνια σε περισσότερους από 550 συμμετέχοντες τόσο σε πολύεπιχειρησιακό όσο και ενδοεπιχειρησιακό επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε: Πως να Επιλέξετε τον Εκπαιδευτή/τρια

Δείτε εδώ τι είπαν πελάτες μας για τον Γιαννάκη Μουζούρη.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *