Skip to content

ΑΝΑΞ: Διεύρυνση Συνεργασιών στον κλάδο των Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων

Η ΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις Α.Ε., διευρύνει τις υφιστάμενες συνεργασίες της με μεγάλες εταιρίες της εγχώριας αγοράς όπως η  Interamerican, η  Ergo, η Mondial, η Generali κλπ. στον κλάδο της Ταξιδιωτικής Ασφάλισης, με μια νέα συνεργασία με την Collinson Insurance Group Ltd με έδρα το Λονδίνο και εξειδίκευση στις ταξιδιωτικές ασφαλίσεις μέσω της Globelink Cyprus Insurance Agency Ltd.

Με την νέα αυτή συνεργασία, η ΑΝΑΞ  εμπλουτίζει τις υφιστάμενες επιλογές καλύψεων ταξιδιωτικής ασφάλισης που προσφέρει, με προϊόντα για ανεξάρτητους ταξιδιώτες, groups, οργανωμένα ταξίδια και ετήσια ασφαλιστήρια συμβόλαια ταξιδιών.

Από το 1990 η ΑΝΑΞ  διακρίνεται για την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στις ταξιδιωτικές ασφαλίσεις, προφέροντας δυνατότητες κάλυψης ακόμη και για τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης επικοινωνήστε με το τμήμα Travel Insurance της ΑΝΑΞ στα τηλέφωνα 2316477410 και 2316477477, στο email insurancetravel@anax.gr ή επισκεφθείτε το www.anax.gr.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *