Skip to content

“Αντίο” στην MetLife είπε ο Γιώργος Ζερβουδάκης

Με ένα λιτό, αλλά συναισθηματικό email προς συναδέλφους και συνεργάτες, με τον τίτλο “Αντίο”, ο Γιώργος Ζερβουδάκης, Επικεφαλής του Δικτύου Διανομής στη MetLife, ανακοίνωσε σήμερα νωρίς το πρωί την παραίτησή του από την εταιρεία.

Ο κ. Ζερβουδάκης, μαθηματικός και αναλογιστής, ξεκίνησε την καριέρα του στις ασφάλειες το 1997. Από το 2008 ήταν Διευθυντής Δικτύου και αργότερα Επικεφαλής όλου του Face-to-Face Distribution στην MetLife.   Πρίν από ένα χρόνο είχε αναλάβει ταυτόχρονα Επικεφαλής του τομέα Еmployee Βenefits.

Στο μήνυμά του, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τις ωραίες στιγμές που του χάρισαν όλα τα χρόνια της κοινής τους πορείας, “για όλα όσα του έμαθαν”,  αλλά για την “υπομονή και την υποστήριξή τους”, προσθέτοντας ότι “κανείς και τίποτε δεν μπορεί να τους σταματήσει απο το να συνεχίσουν να προσθέτουν αξία στην ασφαλιστική ιδέα και τους ασφαλισμένους τους”.

 

Είναι αρκετά πιθανό η αποχώρησή του να συνδέεται με την πρόσφατη αποχώρηση του Δημήτρη Μαζαράκη από το τιμόνι της εταιρείας- οι δύο άντρες είχαν μια στενή επαγγελματική σχέση που είχε όμως και αρκετά προσωπικά χαρακτηριστικά.

Ραγδαίες λοιπόν οι εξελίξεις στη MetLife εν μέσω θέρους – βεβαίως οι αλλαγές ηγεσίας όσο στενάχωρες και αν είναι, όση “ανακατωσούρα” και αν φέρνουν, δεν παύουν να είναι μια πραγματικότητα στον επιχειρηματικό κόσμο. Η εταιρεία γρήγορα θα επανέλθει στους ρυθμούς της ενώ οι αποχωρήσαντες θα ανοίξουν- ή άνοιξαν ήδη –  μια νέα πόρτα και  αμέτρητες νέες πιθανότητες στην επαγγελματική τους πορεία. Καλή συνέχεια σε όλους!

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *