Skip to content

Ετήσιες βραβεύσεις από την Επιθεώρηση Χρυσολόγου της Εθνικής

cropped-logo-xrisologou300x902Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά ήταν το 2014 για την Επιθεώρηση Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής, της δεύτερης μεγαλύτερης Επιθεώρησης της εταιρείας. Αύξηση χαρτοφυλακίου κατά 9,5% στα 17 εκ. ευρώ, αποζημιώσεις στον κλάδο Ζωής ύψους 4,4 εκ. ευρώ και 28 νέοι Συνεργάτες! Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα γιόρτασε η Επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, στον πολυχώρο “Ελαιών Loft”. (Δείτε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης στο τέλος του κειμένου)

«Τα νούμερα από μόνα τους λένε λίγα πράγματα. Το πως γίνανε έχει σημασία», τόνισε με συγκίνηση ο κ. Χρυσολόγου, μεταφέροντας το μήνυμα της σωστής επικοινωνίας, του αμοιβαίου σεβασμού και της οικογενειακής ατμόσφαιρας που επικρατεί στην επιθεώρηση. Μιας ατμόσφαιρας που αντικατοπτρίζει τον επαγγελματία ασφαλιστή και τον επιτυχημένο μάνατζερ που όμως «κοιτά τον πελάτη στα μάτια».

Ο κ. Χρυσολόγου αναφέρθηκε επίσης στις δράσεις της επιθεώρησης κατά το προηγούμενο έτος, για την εξεύρεση νέων Πελατών και για την προσέλκυση νέων Συνεργατών, στην κοινή προσυμβατική ενημέρωση, αλλά και στην συνεχή και σταθερή εκπαίδευση μέσω εξωτερικών συνεργατών, που από όλους σχεδόν θεωρείται και το «μυστικό» της επιτυχίας και στους διαγωνισμούς της επιθεώρησης.

Πέραν των καθιερωμένων βραβεύσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Επιθεωρητή και τους εκπροσώπους της Διοίκησης της εταιρείας, ξεχώρισαν δύο ειδικές αναφορές. Η πρώτη για την επιτυχία του unit manager Χάρη Σκιαδαρέση, από το γραφείο του Δημήτρη Ντόκου, που κατάφερε να προσφέρει ομαδική ασφάλιση στους εργαζομένους του νοσοκομείου ΙΑΣΩ και η δεύτερη για την πορεία του Χρήστου Γκίλια, ο οποίος ξεκινώντας ως part time ασφαλιστής το 1996 εξελίχθηκε το 2006 σε διευθυντής γραφείου πωλήσεων, ενώ το 2010 από το γραφείο του δημιουργήθηκε ένα ακόμα γραφείο αυτό του Δημήτρη Ντόκου.

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Δ. Δημόπουλος, αναφέρθηκε στην πορεία της εταιρείας και στην κεφαλαιακή της θωράκιση και τόνισε ιδιαίτερα ότι «Με αιχμή του δόρατος το Παραγωγικό Δυναμικό της, η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, έχοντας στο επίκεντρο της στρατηγικής της τον πελάτη και τις πολύπλευρες ανάγκες του, όπως αυτές διαμορφώνονται εν μέσω μιας σύνθετης οικονομικής συγκυρίας».

Σημαντική και ιδιαίτερη στιγμή η ομιλία του Παναγιώτη Κοτρωνάρου, του αρχηγού της πρώτης ελληνικής ομάδας που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ. Ο κ. Κοτρωνάρος με έναν γλαφυρό αφηγηματικό λόγο και με την βοήθεια ενός βίντεο μετέφερε την πολύμηνη προσπάθεια, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τον απαραίτητο συντονισμό και τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ των μελών της ομάδας, αφού η ζωή καθενός βασίζεται στην ομαδικότητα των υπολοίπων.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, ο αναπληρωτής Διευθύνων σύμβουλος κ. Θ. Παναγιωτόπουλος , ο Γενικός Διευθυντής κ. Γ. Ζαφείρης και κ. Σ. Κωνσταντάς, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Ηρ. Δασκαλόπουλος. Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν τόνισαν την αναδιοργάνωση των λειτουργιών της εταιρείας, την προϊοντική της πολιτική και την στήριξη στα δίκτυα πωλήσεων.

Επίσης την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής υποστήριξης Δικτύων Πωλήσεων κ. Κουγιουμουτζής Κ., η Διευθύντρια του Κλάδου Ζωής κα Αβρανά Ελένη και η Διευθύντρια υποστήριξης ενοποιημένων ομιλικών λειτουργιών κα Ταλιούρη Ελ.

Παρευρέθησαν επίσης εκπρόσωποι από τα Νοσηλευτήρια Μetropolitan , Eυρωκλινική , Βιοιατρική και Ιασώ Παίδων και Ιασώ General . Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε μια ευχάριστη βραδιά στον φιλόξενο χώρο του “Ελαιών Loft”, όπου επιβεβαιώθηκε και πάλι το τόσο απλό αλλά αληθινό μήνυμα της Αποστολής της Επιθεώρησης:

«Kοιτάμε στα Μάτια»

τον Ασφαλισμένο Πελάτη μας

και τον Ασφαλιστή Συνεργάτη μας!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *