Skip to content

Αποχωρεί από την Ergo ο Ιωάννης Χατζηιωσήφ

Με την κάτωθι δημόσια επιστολή ο Ιορδάνης Χατζηιωσήφ αποχαιρέτησε την ασφαλιστική αγορά:

Φίλες και φίλοι

Μετά από την ιδιαίτερα μακρά παρουσία μου στην Αγροτική Ασφαλιστική την οποία είχα την τιμή να υπηρετώ από το 1982 και ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης με την  ERGO, αποχωρώντας από την ασφαλιστική αγορά η οποία μου πρόσφερε τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες ζωής και κλείνοντας τον επαγγελματικό μου κύκλο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε μαζί αλλά κυρίως για το έργο που εσείς προσωπικά και οι συνεργάτες σας επιτελείτε, αυτό της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τις δραστηριότητες των Ασφαλιστικών Εταιριών και όχι μόνο.

Η αποχώρησή μου αυτή δεν με εμποδίζει να συνεχίσω να υποστηρίζω με πάθος το θεσμό της ασφάλισης τον οποίο προσπάθησα να υπηρετήσω αθόρυβα και με συνέπεια, τα …τελευταία 41 χρόνια.

Επειδή ως γνωστόν ο θεσμός συνεχίζει να αδικείται στη χώρα μας, ο ρόλος των Κλαδικών Μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας θεωρώ ότι είναι  πολύ σημαντικός και θα είναι ακόμα πιο σημαντικός τα επόμενα χρόνια στην προσπάθεια για την προώθηση και καθιέρωση της ασφαλιστικής ιδέας.

Απαιτείται όμως συστηματική και επίμονη προσπάθεια από όλους, προκειμένου να φθάσουμε στο σημείο που όλοι ονειρευόμαστε.

 Σας εύχομαι από καρδιάς, Υγεία, Δύναμη και Επιτυχίες!

Χρόνια Πολλά!

 Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ιορδάνης Χατζηιωσήφ

1 Comment

  1. Avatar

    Αγαπητέ Ιορδάνη
    Να είσαι βέβαιος πως άφησες έργο και θα μείνει αξέχαστο το πέρασμά σου από την ασφαλιστική αγορά όχι μόνο για τις γνώσεις σου, τη προσφορά σου στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, την ανάπτυξη της ΑΤΕ αλλά και η ευγένια, το ήθος, η ταπεινοτητά σου και το γλυκό χαμόγελό σου. Αξίζεις πολλά συγχαρητήρια και σου εύχομαι πολύ υγεία στο μακρύ δρόμο της ζωής που συνεχίζεις


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *