Skip to content

Απόλλων: Με 14 συμμετέχοντες στο Συνέδριο του MDRT

Τις αρχές του MDRT έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει στη λειτουργία της η Απόλλων τα τελευταία 3 χρόνια, θεωρώντας ότι αποτελούν την καταλληλότερη βάση για την ανάπτυξη των συνεργατών της στον κλάδο Ζωής και Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό η Απόλλων συμμετείχε με 14 συνέδρους-συνεργάτες στη διεθνή ετήσια εκδήλωση του MDRT που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στο στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει η Γενική Διευθύντρια της Απόλλων, Σοφία Σικοτάκη, «Για εμάς το MDRT είναι κατά μία παράφραση των αρχικών του Mindset, Direction-Deadline, Result, Togetherness. Αντιπροσωπεύει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένας επαγγελματίας για να έχει επιτυχημένη πορεία. Στην Απόλλων δημιουργούμε διαμεσολαβητές στο πρότυπο του MDRT. Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που εκπροσωπηθήκαμε στο θεσμό με μέλος μας στο Μαϊάμι, φέτος είχαμε συνολικά 14 μέλη. Ταυτόχρονα έχουμε προχωρήσει και σε συνεργασίες τόσο με τον κ. Κάρολο Μαρκουίζο, που είναι Επικεφαλής της Επιτροπής του MDRT στην Ελλάδα όσο και με το ισόβιο πλέον μέλος του MDRT, την οικονομική σύμβουλο, Sunny Istar Lee, για το mentoring των συνεργατών μας. Η διαδικασία αυτή έχει επομένως για εμάς εξελικτική πορεία».

Στο φετινό συνέδριο του MDRT, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής με μήνυμα “Dream it, Target it, Do it” συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 σύνεδροι από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ινδία, τη Σρι Λάνκα, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Κορέα, την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, το Λίβανο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στιγμιότυπα από το Συνέδριο του MDRT:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *