Skip to content

ΑΤΕ Ασφαλιστική: «Προστασία Υγείας» για όλους!

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Νέο Πρόγραμμα «Προστασία Υγείας».

df59afa03ddc403363cd04352d6b0354_L
Ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας της ΑΤΕ Δ. Krumbholz

Σε συνεργασία με τους Ομίλους ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, EUROMEDICA και ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, η ΑΤΕ Ασφαλιστική προχώρησε σε αναβάθμιση του υφιστάμενου Προγράμματος «Προστασία Υγείας», παρέχοντας ό,τι καλύτερο στο χώρο της προληπτικής ιατρικής φροντίδας.

Το νέο Πρόγραμμα «Προστασία Υγείας» είναι ετησίως ανανεούμενο, εντάσσεται στον Κλάδο Προσωπικού Ατυχήματος, ενώ συνδυάζει την πληρότητα και ευελιξία καλύψεων με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των Συνεργατών, το Πρόγραμμα «Προστασία Υγείας» υποστηρίζεται από ηλεκτρονική αίτηση και δυνατότητα άμεσης έκδοσης και εκτύπωσης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, μέσω του portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

Με το «Προστασία Υγείας» της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, ο Λήπτης της Ασφάλισης αποκτά για τον ίδιο και την οικογένειά του, διαγνωστικές-ιατρικές εξετάσεις και εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες, με ανταγωνιστικές τιμές χωρίς όριο ηλικίας και προ-ασφαλιστικό έλεγχο:

  • Ευέλικτο Ανώτατο Ετήσιο Όριο Εξετάσεων, που φτάνει μέχρι και τα €1.500 ανά ασφαλισμένο,
  • Δωρεάν Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος (check-up), καθώς και εξειδικευμένοι προληπτικοί έλεγχοι σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές,
  • Δυνατότητα απαλλαγής της συμμετοχής του ασφαλισμένου σε διαγνωστικές εξετάσεις (με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ),
  • Δυνατότητα Πανελλαδικής Κάλυψης,
  • Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις σε συμβεβλημένους ιατρούς, μόλις από €5 ανά επίσκεψη (ή ακόμα και δωρεάν),
  • Αιμοληψίες κατ’ οίκον, με €10 ανά επίσκεψη (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη),
  • Νοσηλεία κατ’ οίκον, με έκπτωση 10% (για την περιοχή της Αττικής),
  • Φυσικοθεραπείες, από €20 ανά επίσκεψη,
  • Οδοντιατρική Φροντίδα, με έκπτωση μέχρι και 50%.

Σύμφωνα με το Διευθυντή Κλάδου Ζωής και Υγείας κ. Δ. Krumbholz: Η νέα μας φιλοσοφία να παρέχουμε στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο στις ασφαλίσεις υγείας, εκφράζεται πλήρως μέσα από το Πρόγραμμα «Προστασία Υγείας». Όλοι, χωρίς προασφαλιστικό έλεγχο, ή περιορισμό ηλικίας μπορούν να αποκτήσουν για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Μελετώντας σε βάθος τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες σχεδιάζουμε συνεχώς νέα προσιτά προγράμματα ασφάλισης υγείας, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, που προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ασφαλισμένου».

Αναφορικά με την υποστήριξη του Προγράμματος, ο Σύμβουλος Διοίκησης και Marketing κ. Μ. Ζόρλας υπογράμμισε ότι: «Μέσα από το Portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κάθε συνεργάτης μας, έχει τη δυνατότητα με εξαιρετικά απλό, φιλικό και ασφαλή τρόπο, να διαχειριστεί πλήρως το Πρόγραμμα «Προστασία Υγείας» ακόμα και με ένα tablet ή smartphone. Επίσης, κάθε εξόφληση μέσω της υπηρεσίας «Άμεση Πληρωμή Ασφαλίστρων», με Κάρτα VISA ή MASTERCARD οποιασδήποτε τράπεζας, θέτει στη διάθεση του Συνεργάτη το αντίστοιχο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, σε πραγματικό χρόνο. Τέλος, προκειμένου να καταστεί πιο προσιτό το νέο Πρόγραμμα, παρέχουμε μέχρι και 6 άτοκες δόσεις για την εξόφλησή του».

Σε σχετική του δήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Ι. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Το νέο Πρόγραμμα «Προστασία Υγείας» αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για τους Συνεργάτες μας, που τους επιτρέπει να προσεγγίσουν αποτελεσματικά μεγάλες ομάδες πελατών. Είμαστε σίγουροι ότι, η πληρότητα των ασφαλιστικών του καλύψεων και η ευελιξία του, το καθιστούν σημείο συνάντησης με τις πραγματικές ανάγκες υγείας των πελατών, ενώ ταυτόχρονα, μας επιτρέπει να αναδείξουμε τη αξία της πρόληψης. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διαφύλαξη του πολυτιμότερου όλων, του αγαθού της υγείας».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *