Skip to content

ΑΧΑ: Μεγάλο χαρτοφυλάκιο ασφάλισης ξενοδοχείων & χορηγός του Ξ.Ε.Ε.

Η ασφάλιση και η χορηγία των δραστηριοτήτων και των εκθέσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος μόνο παράδοξο δεν μπορεί να θεωρηθεί για την ΑΧΑ Ασφαλιστική, η οποία κατέχει πολύ υψηλή θέση στις ασφαλίσεις των ξενοδοχείων

Του Νίκου Σακελλαρίου

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της εταιρείας, η AXA Ασφαλιστική κατέχει την πρώτη θέση στις ασφαλίσεις ξενοδοχειακών μονάδων και επιχειρήσεων κυρίως εξαιτίας του χαρτοφυλακίου που κληρονόμησε από την Alpha Ασφαλιστική και διεύρυνε σημαντικά κατά τη διάρκεια της 12ετούς παρουσίας της στην Ελλάδα.

Τουλάχιστον το 20-30% επί της συνολικής παραγωγής της προέρχεται από ασφάλιση τουριστικών και ξενοδοχειακών μονάδων στα περισσότερα τουριστικά μέρη στην Ελλάδα εκ των οποίων το μεγάλο μέρος της παραγωγής αυτής προέρχεται μέσω της συνεργασίας της με την Alpha Bank.

Ωστόσο, στο χαρτοφυλάκιο ασφάλισης ξενοδοχείων, το πρόγραμμα που κυριαρχεί είναι το Business4all που προτιμά η πλειονότητα των επαγγελματιών.

To Business4all καλύπτει

Τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα εμπορεύματα και τον εξοπλισμό της επιχείρησης από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς, της έκρηξης, της πλημμύρας, των ακραίων καιρικών φαινομένων, του σεισμού, της καταστροφής των βιτρινών και υαλοπινάκων, καθώς επίσης και από τον κίνδυνο των απεργιών, των πολιτικών ταραχών, των κακόβουλων ενεργειών. Επίσης, καλύπτει εμπορεύματα, τον εξοπλισμό, αλλά και τα χρήματα της επιχείρησης από τον κίνδυνο της κλοπής και της ληστείας.

Σημαντικές καλύψεις προσφέρει και για τους εργαζομένους της επιχείρησης από τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος.

Τα επιπλέον έξοδα μετά τη ζημιά, όπως τα έξοδα πυρόσβεσης, περιορισμού της ζημίας, αποκομιδής των συντριμμάτων, καταστροφές στο κτίριο που θα προκληθούν μετά από μια κλοπή, έξοδα μεταστέγασης & φύλαξης, έξοδα μηχανικών & αρχιτεκτόνων.

Προσφέρονται, επίσης, υπηρεσίες Τεχνικής Βοήθειας, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών με έμφαση στην αντιμετώπιση της επείγουσας ανάγκης Τεχνικής Βοήθειας για την αποκατάσταση ή περιορισμό της ζημιάς στην ασφαλισμένη επιχείρηση.

Σημαντική κάλυψη για τους ασφαλισμένους στην AXA με διεύρυνση της αστικής ευθύνη απέναντι σε τρίτους.

Το πρόγραμμα ασφάλισης επιχείρησης Business4all προσφέρει την ευελιξία να επιλέξει ο ασφαλισμένος, το ύψος της συμμετοχής στη ζημιά. Μπορεί δηλαδή να επιλέξει ο πελάτης το ποσό που θα πληρώσει σε μια ενδεχόμενη ζημιά για να διαμορφώσει ανάλογα και το ύψος του ασφαλίστρου του.

Ταυτόχρονα, επιβραβεύει τις προστατευμένες επιχειρήσεις παρέχοντας:

  • Έκπτωση έως και 30% στις καλύψεις Πυρός, όταν έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα πυροπροστασίας
  • Έκπτωση έως και 35% στην κάλυψη κλοπής, όταν η επιχείρηση διαθέτει επιπλέον μέτρα προστασίας κατά της κλοπής

Επίσης, παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προστασία της επιχείρησης.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *