Skip to content

Γυναίκες στην Κορυφή των Επιχειρήσεων: Ένας δρόμος γεμάτος προκλήσεις

Η ICAP  διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά την επιχειρηματική εσπερίδα – Θεσμό, “High Heels on High Hills” την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 στο NJV Athens Plaza (Αίθουσα Pacific, ώρα προσέλευσης 17:00), υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος. H παρουσίαση-συντονισμός θα γίνει από τη Δημοσιογράφο, Κατερίνα Λάσπα.  

Την εκδήλωση πλαισιώνουν σημαντικές προσωπικότητες:

  • H Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων*
  • H Βάνα Λαζαράκου, Γενική Διευθύντρια NJV Athens Plaza
  • H Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος Συλλόγου «Άλμα Ζωής»
  • O Δρ. Θάνος Ασκητής, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών,  Καθηγητής Ψυχιατρικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
  • H Βανέσσα Αρχοντίδου (Marketing Director EMEA Folli Follie), η Ελληνίδα που κατέκτησε την κορυφή EVEREST
  • O Nικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Oμίλου Εταιρειών ICAP
  • H Έφη Κουτσουρέλη, Αντιπρόεδρος ΔΣ Quest Συμμετοχών Α.Ε.
  • H Κατερίνα Mάνου, Country Manager, IWC P.L.C.

H φετινή ατζέντα, θα πραγματευτεί την αξία της γυναικείας ηγεσίας, μέσα από ομιλίες και συζητήσεις για τις Βέλτιστες Πρακτικές Εταιρικών Πολιτικών για το Γυναικείο Κεφάλαιο. H κα. Κατερίνα Δράκου, Senior Manager, Accenture Greece θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας “Equality = Innovation”. Στα πρακτικά οφέλη παρακολούθησης της εσπερίδας, συμπεριλαμβάνεται επίσης, η Επαγγελματική Εκπαίδευση “Presentation Skillsαπό τον Κωνσταντίνο Μπαστάνη, Senior Μanager & Lead Trainer της ICAP και Huthwaite International.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πλούσια δώρα από την σειρά καλλυντικών MAC και την επιχειρηματική Έκδοση “Leading Women in Business” 2019.

Η βραδιά ολοκληρώνεται με Νetworking Cocktail, στo “Explorer’s Bar” του ξενοδοχείου όπου θα προσφερθούν Cocktails με βάση το Premium Gin “Gordons Pinkκαι θα πραγματοποιηθεί πλούσια Κλήρωση Δώρων.

*Έχει προσκληθεί

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *