Skip to content

Διαδικασία απορρόφησης φόρου ασφαλίστρων από την Interasco A.E.Γ.Α.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Ευχαριστούμε για την διαρκή σας εμπιστοσύνη προς την εταιρεία μας για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών σας.

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις ενέργειες της εταιρείας μας ως προς την αύξηση του φόρου ασφαλίστρου που επιβλήθηκε στα ασφαλιστήρια συμβόλαια ήδη από τις 16 Ιουλίου τρέχοντος έτους.

Αφού μελετήσαμε διεξοδικά το θέμα σε όλες του τις διαστάσεις, έχοντας ως γνώμονα τόσο την ανάγκη υποστήριξης των Ελλήνων καταναλωτών που εμπιστεύονται τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, όσο και την ανάγκη θωράκισης του εισοδήματος των συνεργατών μας και των λειτουργικών αποτελεσμάτων της εταιρείας μας, καταλήξαμε στις παρακάτω ενέργειες:

Για όλους τους κλάδους ασφάλισης, τόσο για ανανεώσεις όσο και για νέες εργασίες, ξεκινώντας άμεσα, απορροφούμε το μεγαλύτερο μέρος του φόρου, έχοντας εντάξει τη διαδικασία της μερικής αναπροσαρμογής στο παραμετρικό μας σύστημα τιμολόγησης, γεγονός που εξασφαλίζει την ευνοϊκή ανακατανομή των τελικών μας ασφαλίστρων, πάντοτε με κριτήριο την επιβράβευση των ασφαλισμένων που το δικαιούνται.

Ειδικά για τις νέες εργασίες Υγείας και Κατοικίας που θα εκδοθούν από την εταιρεία μας έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015, προχωρούμε σε πλήρη απορρόφηση του αυξημένου φόρου ασφαλίστρου, θέλοντας να ενισχύσουμε την θέληση των ελληνικών οικογενειών να προστατεύσουν τα υπέρ πολύτιμα αγαθά της Υγείας και της ακίνητης περιουσίας τους κατά την τρέχουσα δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Επίσης, καλύπτουμε πλήρως την αύξηση του Φ.Π.Α. στα έξοδα νοσηλείας, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευση μας για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους μας.

Οι παραπάνω ενέργειες αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση μας για τήρηση των υποσχέσεων μας προς το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, πάντοτε στα πλαίσια μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, που εξακολουθεί διαρκώς να εστιάζει στην επίτευξη των κοινών, φιλόδοξων παραγωγικών μας στόχων.

Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας παραμένει πάντοτε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία η διευκρίνιση, αναλαμβάνοντας να βοηθήσει εσάς και τους ασφαλισμένους μας να ξεπεράσουν τις οποίες δυσκολίες μέσα από την προσφορά βέλτιστων λύσεων για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών.

Καλές Πωλήσεις σε όλους !

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος

Sales & Marketing Manager

Ναταλία Γιαννιού

Deputy Sales Manager

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *