Skip to content

«Διαφοροποιήσου στην Κρίση… Επένδυσε στη Ζωή” με μεγάλη συμμετοχή κοινού

Η ημερίδα επιστημονικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Διαφοροποιήσου στην Κρίση… Επένδυσε στη Ζωή» έλαβε χώρα στις 24/09/2018 στον πολυχώρο ‘‘Ίωνος’’ στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη συμμετοχή κοινού.

Σε μια αγαστή συνεργασία του γραφείου Παραγωγής του κου Γιώργου Αναστασίου με τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή, κο Μιχαηλίδη Χαράλαμπο και την Διδάκτωρ Ψυχολογίας, κα Σοφία Χατζηνικολάου. Σημαντική παρουσία στην ημερίδα ήταν κι ο κος Γιουρτσίδης Λάζαρος, Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δικτύου Agency Βόρειας Ελλάδας.

Η βραδιά κύλησε υπέροχα καθιστώντας το κοινό κατά την αποχώρησή του περισσότερο σκεπτόμενο και προετοιμασμένο για τους καιρούς που διανύουμε.

Ο κος Αναστασίου, διευθυντής γραφείων παραγωγής και ο κος Δρένος, συντονιστής ομάδας του γραφείου παραγωγής της Θεσσαλονίκης, μας παρουσίασαν τα καινοτόμα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής (συνταξιοδοτικά και υγείας) που δημιουργούν μια δικλείδα ασφαλείας, ένα ‘‘safety net’’ για εμάς και την οικογένειά μας, όπως επίσης και τις εναλλαγές στην επαγγελματική ζωή μας και τη σπουδαιότητα του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Τη σκυτάλη πήρε η κα Σοφία Χατζηνικολάου με την δοτική και χαρισματική παρουσία της. Μας τόνισε τον ανθρωπιστικό παράγοντα στις καθημερινές εμφανίσεις της ζωής μας και την σημασία του να αφουγκραζόμαστε ενεργά τον συνομιλητή μας και να σεβόμαστε τις ανάγκες του.

Στο τέλος, ο κος Μιχαηλίδης ανέλυσε πως η ζωή μας αλλάζει με ταχείς ρυθμούς και πως θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να ελισσόμαστε για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να επιβιώσουμε στο ανασφαλές και χωρίς σταθερότητα περιβάλλον, στο οποίο ζούμε. . .

Η Εθνική Ασφαλιστική κι όλοι εμείς είμαστε ΕΔΩ για να αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής!!!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *