Skip to content

“Διοίκηση Ολικής Ποιότητας”: νέο Σεμινάριο του ΕΙΑΣ

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5οςόροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, 16:30 – 19:45 &

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, 16:30 – 19:45

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Αντώνης Σπανός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Εκπαίδευσης και Διαπιστευμένος Εκπαιδευτής Αριστείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι:

να εξοικειωθεί ο σπουδαστής με βασικές αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, να μάθει πως μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα και ανταγωνιστικότητα της Εταιρίας και να είναι σε θέση να εφαρμόζει συστήματα βελτίωσης της εξυπηρέτησης και μείωσης των απωλειών λόγω επαναλαμβανομένων λαθών μέσα στον οργανισμό.

Το Σεμινάριο απευθύνεται:

σε στελέχη οργανισμών και εταιριών και επαγγελματίες που θέλουν να χρησιμοποιούν τεχνικές αναγνώρισης των ευκαιριών για βελτίωση, αποκλείοντας έτσι τα επαναλαμβανόμενα λάθη και βελτιώνοντας συστηματικά και σταθερά τις επιδόσεις στο χώρο εργασίας τους. Για το σκοπό αυτό θα ενημερωθούν για τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων για συστηματοποίηση της σκέψης και αναγνώριση των προτεραιοτήτων βελτίωσης.

Επίσης θα εξοικειωθούν με τη χρήση δεικτών μέτρησης της απόδοσης των διαδικασιών που εφαρμόζουν και ιεράρχηση επιλογή εκείνων των πρωτοβουλιών βελτίωσης που έχουν άμεση προτεραιότητα.

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Σεμινάριο:

·              100€ για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ. και
·              120€ για τα μη μέλη.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015.

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *