Skip to content

Δράση της ARAG HELLAS κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Τα τελευταία γεγονότα σχολικού εκφοβισμού που συγκλόνισαν όλη τη χώρα, μας ενεργοποίησαν. Όλες οι σχετικές έρευνες καταλήγουν πως αυτό το κύμα βίας – ψυχολογικής, σωματικής, λεκτικής κλπ – είναι σε έξαρση και οι αποδέκτες πληθύνονται. Τριγύρω παντού σιωπή και θλίψη.

Εμείς στην ARAG HELLAS, με τις μικρές μας δυνάμεις αποφασίσαμε να θέσουμε στην διάθεση των θυμάτων, των υποψηφίων θυμάτων, των οικογενειών τους, αλλά και όλων όσων είναι μάρτυρες
τέτοιων γεγονότων που αφορούν τρίτους, μέσω του δικτύου των συνεργαζομένων δικηγόρων μας, τις νομικές συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, προκειμένου να υπάρξει μια υποστηρικτική βάση για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Αν δίπλα στο μήνυμα «μιλήστε» οι παρεχόμενες νομικές συμβουλές προσθέτουν και γνώση στην δύναμη ψυχής που χρειάζεται για την απώθηση της σιωπής, τότε θα έχουμε κάτι προσφέρει.

Τα τηλέφωνά μας θα είναι ανοιχτά για όποιον δυστυχώς βρεθεί στη θέση να ζητήσει την συνδρομή μας, ώστε να οργανώσουμε, χωρίς καμία δική του επιβάρυνση, την συμβουλευτική νομική υποστήριξή του.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *