Skip to content

Δυναμική Επανατοποθέτηση της Ευρώπη Ασφαλιστική στην Ασφαλιστική Αγορά

Κατά την διάρκεια φιλικής συνάντησης με εκπροσώπους του Ασφαλιστικού Τύπου στο νέο της Εκπαιδευτικό Κέντρο, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Νικόλαος Α. Μακρόπουλος μαζί με στελέχη της εταιρίας, παρουσίασαν, ενημέρωσαν και συζήτησαν την νέα δυναμική επικοινωνιακή είσοδο της εταιρίας, τα νέα προϊόντα και τα μελλοντικά της σχέδια.

Στην παρουσίασή του ο κ. Ν. Μακρόπουλος αφού έκανε μία αναλυτική ανασκόπηση του οικονομικού περιβάλλοντος αναφέρθηκε στις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς και την αλλαγή του σκηνικού, κυρίως μετά την εισαγωγή του GDPR και του IDD.

Αναφέρθηκε επίσης στο πόσο οι τεχνολογικές εξελίξεις επηρεάζουν τη ζωή μας λέγοντας ότι “το μέλλον είναι ήδη εδώ”, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την συνεχή μείωση των ασφαλίστρων στον κλάδο Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων και τόνισε ότι αυτή η πολιτική των εταιριών θα έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο στους καταναλωτές όσο και στις ίδιες τις εταιρίες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δυναμική εισαγωγή της εταιρίας στον κλάδο υγείας, την επένδυση στις νέες τεχνολογίες καθώς και για τα επιτυχημένα εξειδικευμένα νέα προϊόντα.

Πιο αναλυτικά μίλησαν οι συνεργάτες της εταιρίας η κ. Ειρήνη Τριανταφύλλου Δ/ντρια Κλάδου Υγείας και Ατυχημάτων, και ο Σπύρος Παπαδόπουλος Δ/ντής Πληροφορικής και η κ. Δήμητρα Τσακνιά Μέλος του Δ.Σ. η οποία μίλησε για τα εξειδικευμένα, αναβαθμισμένα προϊόντα Κατοικίας, Αστικής Ευθύνης και τα παραμετροποιημένα νέα τιμολόγια του Κλάδου Αυτοκινήτου.

Τέλος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με μεγάλη Διαφημιστική Εταιρία με την οποία ξεκινάει η δημιουργία εταιρικής αλλά και προϊοντικής καμπάνιας σε όλα τα ΜΜΕ, με στόχο την ευρύτερη αναγνωρισιμότητα της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ καθώς και των προϊόντων της που απευθύνονται πλέον στους ιδιώτες και το ευρύτερο κοινό και όχι μόνον σε επιχειρήσεις.

Αναφερόμενη στον Κλάδο Υγείας και ιδιαίτερα στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Me & My FAMILY» που απευθύνεται στον μέσο Έλληνα και την μέση Ελληνική Οικογένεια, η κυρία Τριανταφύλλου ανέφερε ότι στόχος της εταιρίας είναι ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας το οποίο προσφέρει με το μικρότερο δυνατόν κόστος, ουσιαστικές και απαραίτητες υπηρεσίες Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.

Η κυρία Τριανταφύλλου μίλησε επίσης για τα εξειδικευμένα προγράμματα ERASMUS (ασφάλιση της συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας ERASMUS plus) και για το Intership Together (κάλυψη της Πρακτικής Άσκησης εντός Ελλάδος).

Στη συνέχεια ο κύριος Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε οτι η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ακολουθώντας τους σύγχρονους ρυθμούς και τις εξελίξεις της καθημερινότητας, τα τελευταία 5 χρόνια επενδύει στις νέες τεχνολογίες και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Στόχος της είναι ο συνεχής εμπλουτισμός και η αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών της για την πληρέστερη και ουσιαστική εξυπηρέτησή όλων των χρηστών.

Η εκδήλωση έκλεισε αφού ο Ν. Μακρόπουλος απηύθηνε αίτημα προς την Πολιτεία να βοηθήσει τις Ελληνικές Εταιρίες ώστε να μην αφελληνιστεί η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *