Skip to content

Δυναμική συμμετοχή των Θεσσαλονικέων ασφαλιστών στην δράση της ΕΑΔΕ για τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τις Τράπεζες

Δυναμική συμμετοχή στην πανελλαδική δράση της ερχόμενης Τρίτης με τον συμβολικό αποκλεισμό Τραπεζών και ενημέρωσης των καταναλωτών για το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού από τις Τράπεζες ετοιμάζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Υποθέσεων του Επιμελητηρίου και  χαιρετίζει θερμά την εν λόγω πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών- Διαμεσολαβητών Ελλάδας (ΕΑΔΕ) και των Πανελλήνιων Συνδέσμων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης για τη διοργάνωση της δράσης.

Παράλληλα, εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η εν λόγω δράση αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας του ΕΕΘ και της αρμόδιας επιτροπής του για θέματα Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Υποθέσεων.

Το ΕΕΘ στηρίζει το δίκαιο αγώνα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και δηλώνει ότι θα συμβάλει σε αυτό με την κινητοποίηση των μελών του.

Η παράσταση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, στις 11 π.μ., έξω από το υποκατάστημα της Alpha Bank, πλησίον του Ναού Αγίας Σοφίας

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *