Skip to content

Δυναμικό “παρών” στον 37ο Κλασικό Μαραθώνιο από την ομάδα της Generali

Δυναμική εκπροσώπηση είχε η ομάδα δρομέων της Generali, στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός με την παγκόσμια απήχηση, με 23 αθλήτριες και αθλητές της Generali να φτάνουν στη γραμμή του τερματισμού.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους 60.000 δρομείς, από 120 χώρες, η ομάδα έστειλε μήνυμα ευγενούς άμιλλας, αλληλεγγύης και συμμετοχικότητας, Μετά από επίπονη προετοιμασία, οι δρομείς κατάφεραν όχι μόνο να γευτούν τη χαρά και ικανοποίηση του τερματισμού, αλλά να πανηγυρίσουν και καλύτερες ατομικές επιδόσεις στις διαδρομές των 5, 10 αλλά και των 42 χιλιομέτρων.

Η ομάδα των συμμετεχόντων με τη φανέλα της Generali έτρεξε συνολικά πάνω από 255 χιλιόμετρα, αποτελούμενη από τους: Αναστασία Σιαβάλα, Αγγελική Μπούνταλη, Γκέλυ Γερασιμίδου, Γιώργο Κρυστάλλη, Βαγγέλη Λιβέρη, Δέσποινα Κουτόγλου, Λαμπρινή Βλάμη, Μιχάλη Ρουστά, Βερονίκη Παπαδοπούλου, Θανάση Γεωργόπουλο, Ειρήνη Σπηλιοπούλου, Γιώτα Αναπλιώτη, Παναγιώτη Μαρκαντώνη, Κωνσταντίνο Φιλιππίδη, Μαρία Δημητροπούλου, Βιργινία Παγώνη, Αναστασία Κυπριανού, Κωνσταντίνο Ρουστά, Λάμπρο Κατερινόπουλο, Δασκαλοπούλου Μαρίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία ακόμη μέλη της ομάδας, οι Αντώνης Δημητρίου, Βασίλης Βάγιας και Γιάννης Χατζηδάκης, κατάφεραν για πολλοστή μια φορά να τερματίσουν στην κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, από το Μαραθώνα ως το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με καλύτερο χρόνο αυτόν του Βασίλη Βάγια με 04:18.49.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θεωρείται από τους δυσκολότερους μαραθωνίους στον κόσμο, καθώς οι δρομείς καλούνται να αντιμετωπίσουν 17 χιλιόμετρα συνεχούς ανηφόρας. Στη φετινή διοργάνωση τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν ο Κενυάτης John Kipkorir Komen στους άντρες, με χρόνο ρεκόρ 2:16:34  και η Ελευθερία Πετρουλάκη, στις γυναίκες με χρόνο 2:45:49.

H Generali ως ένας εταιρικός πολίτης του κόσμου, θα συνεχίσει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους της να συμμετέχουν σε μεγάλα και μικρότερα αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα, που προωθούν τις ανθρώπινες αξίες και συμβολίζουν την αγωνιστικότητα του ανθρώπου να πετύχει ό,τι επιθυμεί.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *