Skip to content

ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. – Αποζημιώνει με διαδικασίες εξπρές τους πυρόπληκτους της Αττικής

Με συνέπεια και αμεσότητα η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α., για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της.

Στο πλαίσιο των ζημιών που καταγράφηκαν από την πυρκαγιά στην περιοχή της Διώνης Πικερμίου, η εταιρεία κινήθηκε άμεσα, αποζημιώνοντας σε μόλις 5 ημέρες.

Με βάση τα συστήματα που έχει καθιερώσει, εφαρμόζει και λειτουργεί, ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και προχώρησε στην έγκριση αποζημίωσης και στην κατάθεση του ποσού της, στον λογαριασμό του ασφαλισμένου.

Η ταχύτητα εξυπηρέτησης αποδεικνύει ότι η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. είναι κοντά στους ασφαλισμένους της, προάγει μέσα από τη λειτουργία της τον πολιτισμό στην ασφάλιση, που αποτελεί και σύνθημά της, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο έργο τους, το οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συνέπεια που επιδεικνύεται τις κρίσιμες ώρες, όπως αυτή της αποζημίωσης των ασφαλισμένων.

Η  εταιρεία με τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, διαχρονικά χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους και με τους συνεργάτες, καθώς μόνο έτσι ενισχύεται ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *