Skip to content

Εγκαινιάστηκε ο καλλιτεχνικός πολυχώρος της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ethniki-Asfalistiki_LogoΑναδρομή στο παρελθόν και προβολή στο μέλλον, είναι τα εγχειρήματα που αποτελούν τον φιλόδοξο καλλιτεχνικό στόχο της «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»,  ενός καλλιτεχνικού πολυχώρου της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ιστορία και τέχνη μαζί.

Στο ισόγειο της «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» θα φιλοξενούνται εκθέσεις καλλιτεχνών χωρίς εμπορική εκμετάλλευση. Η τέχνη είναι η ψυχή της κοινωνίας και η δημιουργία είναι η απάντηση στην κρίση.

Στον πρώτο όροφο στεγάζεται το Αρχείο Νεοελληνικής Τέχνης του κ. Δ. Παπαγεωργόπουλου που περιλαμβάνει τις συμμετοχές Ελλήνων καλλιτεχνών  σε διεθνείς εκθέσεις τον 19ο και 20ο αιώνα.

Tα εγκαίνια της  «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»  πραγματοποιήθηκαν εχθές 28/4/2015 ενώ στο διάστημα από 29/4/2015 έως 12/6/2015  θα φιλοξενείται εκεί αναδρομική έκθεση ψηφιδωτών της κας Λυδίας Σαρρή.

Τα εγκαίνια του χώρου τίμησαν με την παρουσία τους τα στελέχη της Διοίκησης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε: «Είμαστε πεπεισμένοι τόσο εγώ όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας μας, ο κ. Μαυρόγαλος, που εκπροσωπεί τη νεότερη γενιά στελεχών μας, αλλά και σύσσωμη η Εταιρία, ότι η φιλοδοξία μας θα ικανοποιηθεί και ο χώρος τούτος θα αναδειχθεί σε μια κυψέλη δημιουργικότητας».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *