Skip to content

ΕΕΑ – ΕΙΑΣ: Συνεχίζονται τα δωρεάν webinar για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Το προτελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από τα  5 συνολικά  που διοργάνωσε το Ε.Ε.Α. σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ για εκκίνηση του φθινοπωρινού κύκλου εκπαίδευσης, πραγματοποιείται αύριο 29 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για το Σεμινάριο Εισαγωγής στην Αξιολόγηση Κινδύνων, στον Διακανονισμό Ζημιών και στις Αποζημιώσεις Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων.

Θα έχει διάρκεια 3 ώρες και διεξαχθεί  από 16:00 έως 19:00  (Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου).

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι o κος Αλέξης Κώτσαλος  Προϊστάμενος του Τομέα Αναλήψεων Θαλάσσιων κινδύνων (Marine) Πλοίων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με μεταπτυχιακές σπουδές Στρατηγικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Staffordshire της Αγγλίας και σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διαπραγματεύσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κος Κώτσαλος έχει πολυσχιδή εμπειρία στους Κλάδους  Γενικών Ασφαλίσεων, με έμφαση στην Αξιολόγηση (Risk Underwriting) και στην Ασφάλιση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιχειρησιακών Κινδύνων.  Συγγραφέας του βιβλίου «Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις Πυρός και Διακοπής Εργασιών».

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 1η Οκτωβρίου

Το webinar που ολοκληρώνει την πεντάδα των σεμιναρίων που διοργανώθηκαν, για εκκίνηση του φθινοπωρινού κύκλου  είναι το: Σεμινάριο Οργάνωσης Ασφαλιστικού Γραφείου και Ψηφιοποίησης Εργασιών

Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες)

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Ευαγγελία Κριετσέπη, Σύμβουλος Πληροφορικής και Μαθηματικός, Certified Microsoft Office Specialist Expert, Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η κα Κριετσέπη διδάσκει Πληροφορική και Τεχνολογίες Πληροφορικής, ενώ διαθέτει εξειδίκευση επί θεμάτων Περιβάλλοντος Windows, Προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, Internet, Power Point, Access, Outlook), Microsoft Project, Visio, Lotus Notes, AutoCAD και Γλωσσών Προγραμματισμού.

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *