Skip to content

ΕΕΑ: Μεγάλη συμμετοχή στο webinar “Το μονοπάτι της Αλλαγής” με εισηγητή τον Άκη Αγγελάκη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το οποίο αναδείχθηκε από τις εκατοντάδες συμμετοχές ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκε το webinar με θέμα “Το μονοπάτι της Αλλαγής” και εισηγητή τον κ. Αγγελάκη Άκη, Authorized Trainer & Counselor.

Την εκκίνηση του σεμιναρίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Γ.Γ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Δ. Γαβαλάκης ο οποίος παρουσίασε συνοπτικά τις στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες της Επιτροπής για τον κλάδο. 

Ακολούθως προβλήθηκε ολιγόλεπτη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του προέδρου του ΕΕΑ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου η οποία εξελίχθηκε ζωντανά με ερωτήσεις του κ. Αγγελάκη στον κ. Χατζηθεοδοσίου για την αξία της αλλαγής και την σημασία που έχει για τον κάθε άνθρωπο.  

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ μέσα από μια βιωματική προσέγγιση περιέγραψε περιστατικά και στάδια από την προσωπική και επαγγελματική του πορεία αναδεικνύοντας την αξία των στόχων και την προσήλωση σε αυτούς. Κατέδειξε επίσης τη σημασία της επιλογής των αλλαγών και της διαχείρισης αυτών.

Στην συνέχεια το webinar που έγινε χθες 12 Ιανουαρίου προσέγγισε με αναλυτικό τρόπο την αντιμετώπιση και αποτελεσματική διαχείριση των αλλαγών και μέσα από την παρουσίαση του εισηγητή έδωσε τρόπους και τεχνικές οι οποίες βοηθούν να διαχειρίζεται ο καθένας με επιτυχία και να υλοποιεί σημαντικές αλλαγές στη ζωή, στις σχέσεις και στη εργασία.

Δείτε το webinar εδώ:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *