Skip to content

Εθνική: Στα Νορβηγικά Φιόρδ το εταιρικό Παραγωγικό Δίκτυο

Μια μαγευτική κρουαζιέρα στα Νορβηγικά Φιορδ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13-20 Ιουλίου και συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 70 άτομα.

Πρώτος σταθμός της κρουαζιέρας -που ξεκίνησε από το Κίελο-, η πρωτεύουσα της Δανίας, η πανέμορφη Κοπεγχάγη, που υποδέχτηκε τους συνεργάτες της Εταιρείας σε μία όμορφη βόλτα στους κήπους του Tivoli και στο πολύχρωμο κανάλι του Nyhavn, χωρίς βέβαια να λείψει από την ξενάγηση η στάση και οι φωτογραφίες με την πασίγνωστη Μικρή Γοργόνα της πόλης.

Ανεβαίνοντας βόρεια, τα επόμενα λιμάνια της κρουαζιέρας, πρόσφεραν στους ταξιδιώτες μοναδικές εικόνες και την ευκαιρία να επισκεφτούν μερικές ξεχωριστές περιοχές. Στο Olden, ακολουθώντας τις όχθες του Oldeelva και περνώντας δίπλα από εντυπωσιακούς καταρράκτες, η ομάδα της Εθνικής, έφτασε στον παγετώνα Briksdal που αποτελεί κομμάτι του μεγαλύτερου παγετώνα της ηπειρωτικής Ευρώπης. Επόμενο λιμάνι το Flaam και η βόλτα θα φέρει τους συμμετέχοντες στο ιστορικό χωριό Laerdal με τα μοναδικά ξύλινα σπίτια, αλλά και στο δρόμο του Χιονιού απ’ όπου και θα αποκτήσουν την πραγματική αίσθηση της νορβηγικής φύσης. Ο τελευταίος σταθμός, πριν την επιστροφή στο Κίελο, έφερε τους ταξιδιώτες στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας, στο Stavanger, με την τυπική αρχιτεκτονική να συνδυάζεται με το μοντέρνο κομμάτι της πόλης.

Στο cocktail που προηγήθηκε του αποχαιρετιστήριου δείπνου, το οποίο πραγματοποιήθηκε εν πλω την τελευταία βραδιά, οι διακεκριμένοι συνεργάτες της Εταιρείας, απόλαυσαν τη θέα από το Sky Bar του επιβλητικού κρουαζιερόπλοιου MSC Meraviglia και υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τους αξιωματικούς και τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ στην μεγάλη οθόνη του πλοίου κυριαρχούσε το λογότυπο της Εθνική Ασφαλιστικής.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Χριστόφορος Σαρδελής και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς αφού συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες για την επιτυχία τους, ως προς την επίτευξη των στόχων, δεσμεύτηκαν για τη συνεχή υποστήριξη της Διοίκησης προς το Δίκτυο της μέσα από ένα συγκεκριμένο πλάνο στρατηγικής αναδιάρθρωσης και με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους.

Το ταξίδι, επίσης, συνόδευαν οι κ.κ. Αγγελική Σκανδαλιάρη, Αναπλ. Γενική Διευθύντρια, Σωτήρης Σοφόπουλος, Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων, Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance, Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Υποδ/ντρια Πωλήσεων Agency, Μαρία Κόρακα, Υποδ/ντρια Εταιρικής Επικοινωνίας.

Με εξαιρετικές εντυπώσεις στις αποσκευές της, η ξεχωριστή ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής, έβαλε στόχο νέες υψηλότερες επιδόσεις.

Στιγμιότυπα από την κρουαζιέρα: 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *