Skip to content

ΕΙΑΣ: Ανάπτυξη Μεθόδων Cross Selling & Up Selling

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Μεθόδων Cross Selling και Up Selling
Μυστικά Επιτυχίας και Tips
Τρίτη και Τετάρτη 29 και 30 Ιανουαρίου 2019, 16:00 – 19:20

Περιγραφή και Θεματολογία

Οι πωλήσεις ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη πιο πολύ, να πολλαπλασιαστούν και να εμφανίζουν υψηλούς δείκτες διατηρησιμότητας, αρκεί να εφαρμόζουμε κατάλληλες μεθόδους και τεχνικές που προσφέρουν «ερεθίσματα» αγοράς στους πελάτες μας και αναδεικνύουν τα οφέλη που εγγυάται ο διαρκής εμπλουτισμός της ασφάλισής τους με σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και επάρκειας.

Αυτές οι μέθοδοι και τεχνικές, γνωστές ως Cross Selling και Up Selling, αποδεικνύονται αποτελεσματικές, καθώς εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην ολιστική ασφάλιση του πελάτη, δια μέσου της συνεχούς συμβουλευτικής εξυπηρέτησής του.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Μεθόδων Cross Selling και Up Selling, διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών, αναλύει ενδελεχώς τις συγκεκριμένες μεθόδους και τεχνικές, ενώ τις αναπτύσσει έμπρακτα και βιωματικά, ώστε να μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητά τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η θεματολογία του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, έχει ως εξής:

  • Οι έννοιες της Ολικής Ποιότητας και της Ολιστικής Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Η Πελατοκεντρική Αντίληψη των Πωλήσεων και τα Οφέλη εκ της συνεχούς εξυπηρέτησης του Πελάτη
  • Τι σημαίνει Πελατοκεντρικός «Πακτωλός»;
  • Μεγάλα «μυστικά» Cross Selling και Up Selling Υψηλής Απόδοσης
  • Αποδοτική Ταξινόμηση ή Κατηγοριοποίηση Πελατών (Customer Market Segmentation)
  • O Ψηφιακός Πελάτης και το νέο μοντέλο επικοινωνίας μαζί του
  • Τα Social Media ως «μοχλοί» ανάπτυξης Cross Selling και Up Selling υψηλής απόδοσης
  • Αποτελεσματική Διαχείριση και Πολλαπλασιασμός Πελατολογίου
  • Τρόποι προσέγγισης Πελατών με στόχευση την επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων Cross Selling και Up Selling
  • Παράγοντες αύξησης της Διατηρησιμότητας και Ανανεωσιμότητας ασφαλιστικών εργασιών
  • Συστηματικός Προγραμματισμός Ανάπτυξης αποτελεσματικού Cross Selling και Up Selling
  • Η αναβλητικότητα και η συστηματική καταπολέμησή της

Πέραν της συστηματικής προσέγγισης των προαναφερόμενων θεμάτων τoυ Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, που είναι αναγκαία προκειμένου να αναλυθεί το περιεχόμενό τους κατά τρόπο πλήρη και αποτελεσματικό, έμφαση θα δοθεί σε βιωματικές προσεγγίσεις, σε επιλεγμένα Case Studies και στη συγκροτημένη εμπειρία εφαρμογής των συγκεκριμένων μεθόδων και τεχνικών, προς τον σκοπό μεγιστοποίησης της τεχνογνωσίας του εκπαιδευτικού κοινού και των ωφελειών της.

Οφέλη Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου

Τα οφέλη του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι σημαντικά και έμπρακτα, αφού οι αναλυόμενες μέθοδοι συμβάλλουν στον πολλαπλασιασμό των πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, στην αισθητή βελτίωση των δεικτών διατηρησιμότητας και ανανεωσιμότητάς τους, καθώς και στην περαιτέρω ανάδειξη των ωφελειών εφαρμογής σύγχρονων και καινοτομικών μοντέλων αποτελεσματικής εξυπηρέτησης πελατών.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Ενδιαφερόμενα στελέχη ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, κυρίως των Τομέων Πωλήσεων, Υποστήριξης Πωλήσεων, Marketing, Εκπαίδευσης και Εξυπηρέτησης Πελατών.
  • Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να διαμορφώσουν σύγχρονη και αποδοτική στρατηγική πολλαπλασιασμού των πωλήσεών τους και αύξησης των δεικτών διατηρησιμότητας και ανανεωσιμότητας των εργασιών τους.
  • Υπαλλήλους Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που υποστηρίζουν τις εργασίες τους και επιθυμούν να αποκτήσουν την πλέον σύγχρονη τεχνογνωσία διατηρήσιμης αύξησής τους.
  • Στελέχη τραπεζών που διαχειρίζονται ασφαλιστικά θέματα ή εποπτεύουν την ανάπτυξη των πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στόχοι Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο έχει τους εξής κύριους στόχους:

  • Να παρουσιάσει νέες ευκαιρίες πωλήσεων και ανάπτυξης ασφαλιστικών εργασιών.
  • Να αναδείξει την αποτελεσματικότητα των μεθόδων Cross Selling και Up Selling, προς την κατεύθυνση αξιοποίησης των εν λόγω ευκαιριών.
  • Να περιγράψει αποτελεσματικούς τρόπους αισθητής βελτίωσης των δεικτών διατηρησιμότητας και ανανεωσιμότητας των πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Να προτείνει αποδοτικά μοντέλα ολιστικής εξυπηρέτησης πελατών, με «όχημα» την επίκαιρη συμβουλευτική υπέρ του πελάτη.

Εκπαιδευτικές Σημειώσεις

Οι συμμετέχοντες στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα λάβουν πλήρες σετ ηλεκτρονικών σημειώσεων και παρουσιάσεων, στο προσωπικό ή εργασιακό τους e-mail.

Εισηγήτρια Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με υψηλή εξειδίκευση στους Τομείς Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάπτυξης Πωλήσεων. Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Ηγεσίας & Επαγγελματικών Δεξιοτήτων στο ICBS Athens International College.

Κόστος Συμμετοχής

Εταιρείες – Μέλη ΕΙΑΣ

  • εξατομικευμένες συμμετοχές: €100
  • πολλαπλές συμμετοχές (άνω των τριών): €70 ανά συμμετοχή

Εταιρείες – μη Μέλη ΕΙΑΣ

  • εξατομικευμένες συμμετοχές: €130
  • πολλαπλές συμμετοχές (άνω των τριών):€100 ανά συμμετοχή

Μέλη ΕΙΑΣ ALUMNI SOCIETY

  • εξατομικευμένες συμμετοχές: €50

Προεγγραφείτε τώρα!

Εάν προεγγραφείτε έως και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, θα έχετε έκπτωση 30% επί των αναγραφομένων διδάκτρων, πλην αυτών της EIAS ALUMNI SOCIETY.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019.

Το ανωτέρω Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Το σεμινάριο είναι εντάξιμο στην επιδότηση ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ (0,24%), ενώ, ειδικά για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, σημειώνουμε ότι οι εκπαιδευτικές δαπάνες φοροεκπίπτουν.

Τώρα και σε περιβάλλον webinar

Η διαδικτυακή παρακολούθηση του σεμιναρίου προϋποθέτει: γραμμή ADSL με ταχύτητα ανώτερη των 2 Mbps, μέσω Η/Υ ή άλλης φορητής συσκευής. Σύγχρονο Η/Υ με μοντέρνο Internet browser (τελευταίες εκδόσεις Mozilla, Chrome, Edge, Safari) με εγκατεστημένο τον Flash Player. Προτείνεται να συνδεθείτε από δίκτυο που δεν έχει περιορισμούς στην πρόσβαση ιστοσελίδων όπως συνήθως γίνεται σε εταιρικά περιβάλλοντα.

Δυνατότητα Διεξαγωγής σε Ενδοεπιχειρησιακό Περιβάλλον

Το σεμινάριο μπορεί να διεξαχθεί και σε ενδοεπιχειρησιακό περιβάλλον ενδιαφερομένων Εταιρειών, αρκεί ο αριθμός των συμμετοχών να το επιτρέπει.

Ακολουθεί η Αίτηση Συμμετοχής

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *