Skip to content

ΕΙΑΣ: Νέο Τμήμα Σπουδαστών του Ετήσιου Προγράμματος Ασφαλιστικών Σπουδών

Νέο Τμήμα Σπουδαστών του Ετήσιου Προγράμματος Ασφαλιστικών Σπουδών 
EIAS DIPLOMA IN INSURANCE Science and Operations, EDI 2020

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, κατόπιν της εντυπωσιακής ανταπόκρισης και της συμμετοχής Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας στο Τμήμα Φεβρουαρίου του Ετησίου Προγράμματος Ασφαλιστικών Σπουδών,  EIAS DIPLOMA ΙΝ INSURANCE Science and Operations, EDI 2020, ανακοινώνει τη συγκρότηση και δευτέρου Τμήματος Σπουδαστών, προς τον σκοπό διευκόλυνσης της συμμετοχής των ενδιαφερομένων συναδέλφων μας, σε αυτό το υψηλής τεχνογνωσίας Πρόγραμμα Σπουδών.

Το Πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας διακοσίων πενήντα (250) εκπαιδευτικών ωρών, εξελίσσεται σε περιβάλλον φυσικής τάξης και σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning, ενώ προσφέρει στο εκπαιδευτικό του κοινό, διοικητικά στελέχη και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, πλήρεις, περιεκτικές και επίκαιρες γνώσεις και εμπειρίες επί του συνόλου των Κλάδων Ασφαλιστικών Εργασιών και των διαστάσεων της Ασφαλιστικής Τεχνικής.

Επίσης, επεκτείνει τη θεματολογία του στην Κανονιστική Συμμόρφωση της Ασφαλιστικής Αγοράς, στην Εταιρική Διακυβέρνηση των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, στο Θεσμικό πλαίσιο διανομής των Ασφαλιστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, στη Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους, στις Νέες Τεχνολογίες και στην Εισαγωγή Καινοτομιών, στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Λογιστική, στο Marketing Ασφαλιστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στην Εργασιακή Ψυχολογία, στη Διοίκηση Πωλήσεων και στην Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών.

Το Πρόγραμμα, το οποίο οδηγεί τους αποφοίτους του στην απόκτηση του αναγνωρισμένου από την αγορά μας τίτλου Ασφαλιστικών Σπουδών, EIAS DIPLOMA IN INSURANCE Science and Operations, θα έχει την έναρξη του την Τρίτη, 7 Απριλίου 2020, 16:00-20.00, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου, επί της Λ. Συγγρού 106, και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020.

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη της Ελληνικής και της Διεθνούς Ασφαλιστικής Αγοράς, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, διαθέτοντες υψηλή εξειδίκευση στην Ασφαλιστική Επιστήμη και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και έγκριτοι Industry Experts της Ασφαλιστικής Τεχνικής.

Το Πρόγραμμα εμπλουτίζουν ενότητες e-learning και e-testing, καθώς και πλούσια ψηφιακή βιβλιογραφία, που εγγυώνται στους συμμετέχοντες δυνατότητες χρονικής ευελιξίας και άριστα περιθώρια αφομοίωσης και εμπέδωσης της αρτιότατης εκπαιδευτικής ύλης του.

Διαβάστε περισσότερα

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *